Hesabım
    Milla Jovovich'li "Monster Hunter" Ertelendi!

    Monster Hunter 7 ay ertelemeye maruz kalacak.

    Paul W.S. Anderson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Monster Hunter"ın vizyon tarihi için erteleme kararı geldi. Milla Jovovich'in başrolünde yer aldığı video oyunu uyarlaması Monster Hunter'ın 2020'nin Eylül ayında vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak film, 2021'nin Nisan ayına ertelendi.

    Video oyunundan uyarlanan Monster Hunter'ın vizyon tarihi ertelendi. Sony bünyesindeki filmin önceleri Eylül ayında vizyona girmesi bekleniyordu. Ancak Sony ve Screen Gems'in verdiği ortak kararla birlikte film 23 Nisan 2021'e alındı. Bu tarihte Edgar Wright'ın iddialı filmi "Last Night In Soho"nun da vizyona girmesi planlanıyor. Yani Monster Hunter ve Last Night In Soho rakip olacak gibi görünüyor

    Milla Jovovich, Resident Evil filmleri için de Paul W.S. Anderson ile birlikte çalışmıştı. İkili Monster Hunter ile yeniden bir araya geldi. Orijinal Monster Hunter oyunları ilk kez 2004 yılında piyasaya sunulmuştu. Seri halinde oyun dünyasıyla buluşan Monster Hunter'ın son oyunu 2018 yılında çıktı.

    Monster Hunter filminin konusu ise şöyle: Monster Hunter, Artemis adlı bir Birleşmiş Milletler askeri takımının kadın liderine odaklanıyor. Karakter günün birinde bir portaldan geçerek farklı bir gerçekliğe geliyor. Geldiği bu evrenin, canavarların istilası altında olan, tehlikeli bir gezegen olduğunu fark eden kadın, orada, görevi bu yaratıkları ortadan kaldırmak olan cesur Hunter'la tanışıyor. İkisi, canavarların portaldan geçerek gezegenimize saldırmalarını önlemek için güçlerini birleştiriyor ve bütün insanlığın kaderini belirleyecek olan bir mücadele başlıyor.

    Kadrosunda akıllara Hellboy olarak kazınan başarılı oyuncu Ron PerlmanAnt-Man ve Wasp'tan tanıdığımız T.I. HarrisDiego BonetaMeagan Good ve Josh Helman gibi isimleri de bulunduran Monster Hunter, 23 Nisan 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top