Hesabım
    James Gunn, The Suicide Squad & Scooby Doo Filmini Destekliyor

    James Gunn'ın aklında iki farklı dünyanın karakterlerini birleştiren bir film var.

    The Suicide Squad filminin hazırlıklarına devam eden başarılı ve bir o kadar da tartışmalı yönetmen James Gunn, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla heyecana neden oldu. Bir takipçisinin Guardians of The Galaxy ile Scooby Doo yorumu üzerine Gunn, Scooby Doo ile The Suicide Squad ekibini birleştiren bir animasyon film çekilebileceğini söyledi.

    2002 yapımı Scooby Doo ve 2004 yapımı Scooby Doo 2 Canavarlar Kaçtı filmlerinin senaryosunu kaleme alan James Gunn için o günlerden bugüne birçok şey değişti. Öncelikle Marvel bünyesinde Guardians of The Galaxy serisini çeken Gunn, tartışmalı olaylar sonrasında DC bünyesinde The Suicide Squad'ı hayata geçirdi. Henüz Galaksinin Koruyucuları 3'ün hazırlıklarına başlamayan Gunn'a sosyal medya üzerinden bir öneri geldi. Takipçilerden biri, Scooby Doo ve Rocket'ın bir araya gelebileceği bir spin-off filmi çekilmesini talep etti. Gunn ise Scooby'nin Warner Bros'a ve Guardians of The Galaxy'nin ise Disney'e ait olması nedeniyle oyuncularla bir film çekilemeyeceğini söyledi. Ancak The Suicide Squad ile Mystery Inc'in birleştirileceği bir animasyona açık olduğunu belirtti.

    The Suicide Squad, önümüzdeki yılın en çok beklenen filmlerinden biri olarak yerini alıyor. Scooby Doo ile ilgili ise son olarak bir animasyon filmi hayata geçirilmişti. Ancak Warner bu filmi internet üzerinden yayınlayabildi, coronavirüs salgını nedeniyle sinemalarda gösterime giremedi. The Suicide Squad filmi 6 Ağustos 2021'de izleyici karşısında olacak. Diğer yandan da HBO Max'te yayınlanacak olan Harley Quinn'li çizgi film konuşuluyor. WarnerMedia bünyesinde olan HBO Max, DC yapımlarını sahiplenmesiyle şimdiden çok konuşulan ve izlenen bir streaming platformu haline geldi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top