Hesabım
    Michael Bay İmzalı "Songbird"ün Kadrosuna KJ Apa ve Sofia Carson Katıldı

    Michael Bay'in yeni filminin kadrosu şekilleniyor.

    Transformers serisinin yönetmeni Michael Bay'in romantik türdeki yeni filmi Songbird için oyuncu kadrosunu bir araya getirmeye başladı. Songbird'ün başrollerine Riverdale dizisinin yıldızı KJ Apa ve Feel The Beat'in başarılı ismi Sofia Carson'ın geleceği resmi olarak açıklandı.

    Songbird'ün detayları bir sır gibi saklanıyor. Ancak, KJ Apa'nın filmde Nico karakterine; Sofia Carson'ın ise Sara karakterine hayat vereceği duyuruldu. Film, bir motosiklet kuryesi ile ölümcül hastalığı olan sanatçı bir kız arasındaki aşkı konu edinecek. Nico aynı zamanda ailesini yasaların dışında kendi kurallarını belirleyerek yaşayan birilerine karşı ailesini korumak için elinden geleni ardına koymayacaktır.

    Songbird'ün oyuncu kadrosunda KJ Apa ve Sofia Carson'ın yanı sıra Demi Moore, Bradley Whitford, Craig Robinson, Jenna OrtegaPaul Walter Hauser ve Peter Stormare'i içeren önemli isimler bulunuyor. Michael Bay son olarak Ryan Reynolds başrollü 6 Underground filminin yönetmen koltuğuna oturmuştu. Ayrıca Robopocalypse isimli bir bilim kurgu filmini yakın zamanda hayata geçireceği bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top