Hesabım
    Jamie Foxx'lu "Project Power"dan Fragman Geldi!

    Netflix filmi Project Power'dan fragman paylaşıldı.

    Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan "Project Power"dan fragman paylaşıldı. Jamie Foxx'a Joseph Gordon Levitt'in eşlik ettiği Project Power'da insanlığın evriminin bir sonraki aşamasına geçildiği görülüyor. Karşımıza sağlam bir bilim kurgu aksiyon filmi çıkıyor.

    Paranormal Activity serisi, Nerve gibi yapımlarla tanınan Henry Joost ve Ariel Schulman'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Project Power'ın konusu ise şöyle: New Orleans sokaklarında gizemli bir hap ile ilgili söylentiler yayılır. Hapı kullananlarda birbirinden farklı süper güçler ortaya çıkmaktadır. Ancak kimse hapı kullanana kadar neler olacağını bilemez. Hapı kullananlardan bazıları görünmezlik, özel bir cilde sahip olmak gibi güçler elde ederken bazılarında da ölümcül reaksiyonlar ortaya çıkar. Hapın şehirde yayılması, bölgenin suç oranında ciddi bir artışa neden olunca yerel bir polis harekete geçer. Hapın yaratılmasından sorumlu olanların peşine düşen polis, bu süreçte genç bir satıcı ve intikam arzusu içinde olan eski bir askerle birlik olur.

    Project Power'ın oyuncu kadrosunda Ray filmiyle Oscar ödülünün sahibi olan Jamie Foxx'un yanı sıra Inception, Looper, Don Jon gibi yapımların yıldızı Joseph Gordon Levitt; Night Comes On, The Hate U Give gibi yapımların başarılı ismi Dominique Fishback; Rodrigo SantoroMachine Gun Kelly gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunu ilk uzun metraj filmini kaleme alan Mattson Tomlin yazdı. Tomlin aynı zamanda The Batman filmine de imzasını atacak.

    Project Power, 14 Ağustos tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top