Hesabım
    Tom Hanks'li "Greyhound" Apple TV+'ta Açılış Rekoru Kırdı

    Greyhound, Apple TV+'a yeni izleyiciler kazandırdı.

    Coronavirüs nedeniyle sinemalarda gösterime giremeyen savaş filmi Greyhound, Apple TV+ aracılığıyla izleyicileriyle buluştu. Söylenenlere göre Tom Hanks başrollü Atlantik Savaşı, Apple TV+'a yüksek oranda yeni üyeler kattı. Ayrıca film, rekor bir açılışa imza attı.

    Geçtiğimiz hafta içerisinde Tom Hanks, Greyhound'un Apple TV+'ta gösterime girmesini çok da onaylamadığını anlatan ifadelerde bulunmuştu. Çünkü Hanks'e göre film, sinema için özel olarak tasarlanmıştı. Ama 10 Temmuz'da Greyhound Apple TV+'ta izleyicileriyle buluşmaya başladı ve söylenenlere göre rekor bir açılışa imza atıldı. Film, Apple TV+'ın bugüne kadar gösterime giren tüm film ve dizilerinden daha fazla izleyici sayısına ulaştı. Ayrıca filmi izleyenlerin %30'unun ilk kez üye olarak platforma giriş yaptığı açıklandı.

    Apple TV+ henüz Türkiye'de açılışını yapmadı. Ancak 26 orijinal yapımı şimdiye kadar 100 ülkede gösterime sunuldu. II. Dünya Savaşı temalı Greyhound'da Ernest Krause, 37 gemiden oluşan deniz piyadelerinin komutanı olarak savaşta görev alıyordur. Bu sırada Naziler gizlice Kuzey Atlantik sularını geçeceklerdir. Öncelikle bir gemiyi kolaylıkla alt ederler, ancak Nazilerin planı bundan ibaret değildir. Sularını korumaları için 37 gemiden daha fazlası gerekecektir.

    Coronavirüs salgınında normalleşme süreci devam ediyor. Ancak henüz ülkemizdeki izleyiciler de dahil olmak üzere sinemalara gitme cesaretini gösteren izleyiciler dünya çapında çok az sayıda gibi görünüyor. Bunun yerine Netflix ve Disney+ gibi online streaming platformlarına akın ediliyor. Tenet gibi önemli filmlerin vizyona girmesiyle birlikte sinemaların canlanıp canlanmayacağını görebileceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top