Hesabım
    Glen Powell ve Jack Black, Richard Linklater'in Animasyon Filminde Yer Alacak

    Netflix için üretilecek filmin adı 'Apollo 10 ½: A Space Age Adventure ' olacak.

    1969 yılında gerçekleşen, Apollo uzay aracının Ay görevine fonunda yer veren film, elle çizim ve bilgisayar animasyonunun bir karışımı olacak. Waking Life ve A Scanner Darkly ile yenilikçi animasyonlar ortaya çıkaran Richard Linklater yıllar sonra bu türe de geri dönmüş oluyor. Netflix için üretilecek filmin adı ise Apollo 10 1/2: A Space Age Adventure olarak belirlendi. Linklaetr filmihem yazıp, hem yönetecek.

    Linklater'ın Houston, TX'deki çocukluğundan esinlenerek, 1969 yazında gerçekleşen ilk Ay'a iniş hikayesini anlatacak olan Apollo 10 1/2: A Space Age Adventure, unutulmaz anın hem astronot, hem görev kontrol ekibi, hem de heyecanlı bir çocuğun bakış açısından aktaracak. NASA yakınlarında yaşayan sıradan bir çocuğunu gözünden anlatılacak hikaye, televizyondan da yüz milyonlarca insan tarafından izlenmişti. Bu bakış açısı da animasyonda yer alacak.

    Linklater'la kara komedi Bernie'de çalışan Jack Black ve yine onun çektiği Everybody Wants Some !! 'da rol alan Glen PowellZachary Levi ve Josh Wiggins'le birlikte rol alacak. Milo Coy, Lee Eddy, Bill Wise, Natalie L'Amoreaux, Jessica Brynn Cohen, Sam Chipman ve Danielle Guilbot oyuncu kadrosundaki diğer isimler. Film, Austin'deki Minnow Mountain ve Hollanda'daki Submarine'de tamamlanacak olan elle çizimler ve bilgisayar animasyonlu görüntülerin bir karışımı olacak. Canlı aksiyon çekimleri Mart 2020'de Austin'de tamamlandı.

    Linklater’in Detour FilmProductions Şirketi ve Submarine, filmin yapımcılığını Tommy Pallotta, Mike Blizzard, Femke Wolting ve Bruno Felix'le birlikte yapacak. Linklater, yaptığı bir açıklamada bu projeyi uzun zamandır istediğini ve kornolojik olarak diğer animasyonlarla birlikte değerlendirdiğini belirtti. Filmin 2021 yılı içerisinde gösterimde olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top