Hesabım
    American History X'in Yönetmeni Tony Kaye "Civil" Filmini Yönetecek

    Tony Kaye'in yeni projesi Civil olacak.

    American History X filmiyle ve Red Hot Chilli Peppers gibi önemli grupların kliplerini çekerek tanınan başarılı yönetmen Tony Kaye, yeni bir film projesi için hazırlıklarına başladı. "Civil" isimli film, ırkçılığı ve ırklar arası eşitsizliği kendine konu olarak seçecek. Film, 1955 yılında geçecek.

    American History X'in yanı sıra Detachment filmiyle de beğenileri toplayan yönetmen Tony Kaye, politik ve toplumsal olaylara değinecek olan bir filmde yeniden izleyici karşısına çıkacak. Amerika'daki ırkçılık olaylarını konu edinecek olan Civil, 1955 yılında Montgomery, Alabama'da geçecek. Civil, birbirinden farklı olan iki adamın bir yandan çevrelerinde ırkçılıkla ilgili trajik olaylar yaşanırken birbirlerini ve eşitlik konusu daha iyi anlamaya çalışmalarını anlatacak.

    Tony Kaye, Civil'in hem senaryosunu kaleme alacak hem de yönetmen koltuğuna oturacak. Civil, Amerikan sivil hakları protestolarının yaşanmaya başladığı döneme götürecek. Filmin yapımcıları arasında Wright, Knox, Tina Treadwell, Dru Davis, Kim Coleman ve Joshua Uduma bulunuyor. Civil'in çekimlerine 2021 yılının ilk aylarında başlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top