Hesabım
    Dave Franco, Vanilla Ice'ı Canlandıracak!

    Dave Franco, The The Extreme'in yıldızı olacak.

    Yıldız oyuncu Dave Franco, 1990'lı yılların popüler rapçisi Vanilla Ice'ı canlandıracak. Vanilla Ice'ın hayatının anlatılacağı biyografik filmin adı ise To The Extreme olacak. Gerçek adı Robert Van Winkle olan Vanilla Ice'ın bir yıldıza dönüşmesinden, düşüşüne kadar her adımı filmde anlatılacak.

    90'lı yıllarda Ice Ice Baby şarkısıyla tüm listelerin bir numarası haline gelen rapçi Vanilla Ice'ın hayatı film oluyor. To The Extreme adını alan filmin başrolünü Now You See Me, Neighbors, 21 Jump Street, Nerve gibi yapımların başarılı oyuncusu Dave Franco üstlenecek. Franco bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bir süredir filmi geliştiriyorduk. Ama yavaş yavaş prodüksiyona doğru adım atıyoruz. İnsanlar bizim Tommy Wiseau ile dalga geçtiğimiz gibi bir komedi filmi yapmamızı bekliyorlar. Ama biz çok daha gerçekçi bir film yapmıştık. Komik olduğu kadar kalpten de geliyordu. Yeni filmimiz için de tutturmak istediğimiz ton bu."

    Ayrıca Franco, Robert Van Winkle'ın da To The Extreme konusunda destek çıktığını şu sözlerle belirtti: "Robert çok tatlı ve entelektüel bir adam. Tüm detayları doğru şekilde alabilmemiz için bize çok yardımcı oldu ve toplumun bilmediği özel detayları da verdi. Sadece onunla konuşmak yetmez. Ama bu role hazır olmam için gireceğim tavşan deliklerini düşünün." To The Extreme'in senaryosunu On The 7th Date ile tanınan Chris Goodwin ve Bright Falls ile tanınan Phillip Van kaleme alıyor.

    Şu anda hala Amerika çapında prodüksiyonlar yapılamıyor. Yani To The Extreme için de bir süre daha beklenmesi gerekecek. Oyuncu Dave Franco'yu son olarak 6 Underground, Zeroville gibi yapımlarda izlemiştik.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top