Hesabım
    Dedikodu: Donald Glover, Lando Rolüne Geri Dönüyor!

    Star Wars dünyasında yeni dedikodular gündemde.

    Star Wars dünyasının pek de sevilmeyen Han Solo filmi "Solo: A Star Wars Story"den yeni gelişmeler var. Daha doğrusu orada Lando'nun gençliğine hayat veren Donald Glover'ı tekrar aynı karakter ile göreceğimiz söyleniyor. İzleyiciler, filmin en sevilen kısmının Lando ve Donald Glover'ın yer aldığı sahneler olduğunu söylüyordu.

    George Lucas'ın yaratıcısı olduğu Star Wars dünyası, geçen onlarca yılın ardından varlığını korumaya ve genişlemeye devam ediyor. Bu sırada Lando karakteriyle ilgili bir dedikodu paylaşıldı. Söylentilere göre Donald Glover bu karakteri, Star Wars dünyasının dizilerinde canlandırmaya devam edecek. Ama henüz Disney ya da LucasFilm tarafından resmi bir açıklama gelmedi. Şimdiye kadar Star Wars evreninde The Mandalorian'ın devam edeceği haberinin yanı sıra Obi Wan Kenobi, Cassian Andor ve Clone Wars spin-off'u The Bad Batch gibi dizilerin geleceği haberleri verildi. Lando karakterini orijinal Star Wars filmlerinde Billy Dee Williams canlandırıyordu ve Star Wars: The Rise of Skywalker filmiyle evrenden ayrıldı. 

    Disney'in gelecek planları arasında genellikle karakter odaklı diziler bulunuyor. Yani Lando karakteri hakkında yeni bir dizinin yapılabileceği de dedikodular arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top