Hesabım
    Korku Filmi "The Unfamiliar"dan Fragman!

    Henk Pretorius'ın yönetmenliğini üstlendiği doğaüstü korku filminden fragman paylaşıldı.

    Vertical Films'in bağımsız korku filmi "The Unfamiliar"dan fragman geldi. Henk Pretorius'un yönetmen koltuğuna oturduğu The Unfamiliar'ın fragmanında gördüklerinin halisünasyon olduğunu düşünen genç bir kadının yaşadığı metafizik olayları görüyoruz.

    Haziran ayı içerisinde Marché du Virtual Film Festival' sayesinde izleyici karşısına çıkan korku filmi The Unfamiliar'dan fragman paylaşıldı. Film, İngiliz ordusunda doktorluk görevi yapan bir kadının hikayesini odağına alıyor. Kadın, ordudaki görevinin ardından eve döner ve halisünasyon olduğunu düşündüğü bazı görüntüler görmeye başlar. Travma sonrası stres bozukluğu tedavisi alan genç kadının yaşadıkları aslında halisünasyon değildir. Hem zihinsel olarak hem de fiziksel olarak kadına zarar veren olaylar yaşanır. Kocası ise, bunun travma sonrası stres bozukluğu olduğundan emindir.

    Korku filmi The Unfamiliar, Kuzey Amerika'da 21 Ağustos tarihinde sinemalara konuk olacak. Filmin oyuncu kadrosunda Mortal Instruments'tan tanıdığımız Jemima West, Doctor Who'dan hatırladığımız Christopher DaneRebecca Hanssen gibi isimler bulunuyor. Yönetmen Henk Pretorius, The Unfamiliar'ın senaryosunu Jennifer Nicole Stang ile birlikte kaleme aldı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top