Hesabım
    Disney'in Vizyon Takvimi Yeniden Güncellendi!

    Mulan, Avatar, Star Wars ve daha birçok filmin vizyon tarihi değişti.

    Coronavirüs salgını onlarca kez vizyon takvimini etkiledi ve etkilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Warner Bros, Tenet'i yeniden erteleme kararı alarak, bu kadar büyük bir yapımın bile sinemalarda gişe olarak kurtarılamayacağını göstermişti. Şimdi ise Disney vizyon takvimini yeniden güncelledi. Değişen tarihler arasında Mulan'dan The French Dispatch'e, hatta Avatar'a kadar birçok blockbuster yapım bulunuyor.

    Disney'in yeni takvimine göre filmler ve vizyon tarihleri:

    Tüm bu filmlerin yanı sıra Disney'in isimsiz 6 yeni filmi bulunuyordu. Henüz adı belli olmayan iki 20th Century filmi takvimden kaldırıldı. Bir live-action film, 17 Aralık 2021 tarihine alındı. Ayrıca üç isimsiz Star Wars filminin tarihleri ise 22 Aralık 2023, 19 Aralık 2025 ve 17 Aralık 2027 olarak değiştirildi. Böylece Star Wars dünyasının The Rise of Skywalker filminin ardından düşünüp geliştirilmesi için 4 koca yılı olmuş olacak.

    Blockbuster olmayan yapımların genellikle dijital olarak ya da streaming platformları üzerinden yayınlanması sağlanıyor. Hatta bu yolla, sinemalarda elde edeceklerinden daha fazla gişe etmiş oluyorlar. Ancak büyük bütçeli filmler için aynı durum geçerli değil. Sinemalarda izlenmesi için tasarlanan tüm filmler, ne kadar çok ertelemeye maruz kalırlarsa kalsınlar vizyon tarihlerini beklemeye devam edecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top