Hesabım
    Paramount, "Sessiz Bir Yer 2" ve "Top Gun: Maverick"i 2021'ye Erteledi

    Paramount'tan da erteleme haberleri geldi.

    Paramount Pictures, en önemli filmlerinin vizyon tarihlerini değiştirme kararı aldı. John Krasinski'nin yönettiği korku türündeki devam filmi Sessiz Bir Yer 2 ve Tom Cruise başrollü devam filmi Top Gun: Maverick'in vizyon tarihleri bir yıl ileri atıldı.

    Coronavirüs salgını, vizyon takvimini değiştirmeye devam ediyor. Önce Warner Bros, sonra Disney, en son olarak da Paramount filmlerinin vizyon tarihlerinde değişikliğe gitme kararı aldı. Yılın en çok beklenen filmleri arasında yer alan A Quiet Place 2 ve Top Gun: Maverick'in vizyon tarihleri 2021'e alındı. Yeni bilgilere göre Top Gun: Maverick 2 Temmuz 2021'de; A Quiet Place 2 ise 23 Nisan 2021'de vizyondaki yerini alacak. Ayrıca yeni Jackass filminin vizyon tarihi 3 Eylül 2021'e, Sonic The Hedgehog 2 ise 8 Nisan 2022'ye alındı.

    Paramount'tan bu konuda şu açıklama geldi: "Sinemalardaki gibi eğlenceli bir izleme deneyimi olmadığına inanıyoruz. Sinema gösterimi fikrine ve gösterim ortaklarımıza bağlıyız. Zamanı geldiğinde izleyicilerin Paramount filmlerini sinemalarda izlemekten yeniden zevk alacağını belirtmek istiyoruz."

    Paramount filmlerinin yanı sıra Warner Bros'tan Tenet; Disney'den The French Dispatch, Mulan gibi önemli filmlerin vizyon tarihleri değişti. Coronavirüs nedeniyle uzun bir süre daha değişecek gibi görünüyor. Sinema için özel olarak tasarlanan filmler, şirketlerin de desteğiyle sinemalarda vizyona girecek gibi görünüyor. Dijital olarak yayınlanmaları ya da streaming platformlarına devredilmeleri düşünülmüyor. Ancak coronavirüs salgınının ileride neler getireceğini bilmiyoruz. Yani önümüzdeki aylarda yeniden takvimlerin şekillenme ihtimali ya da bazı filmlerin streaming platformlarına devredilebilecekleri düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top