Hesabım
    FilmBox, "The Cured", "Lazarus Project" ve "Mine"ı İzleyicilerle Buluşturacak

    FilmBox'ın 26-31 Temmuz takviminde hangi filmler var?

    Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yayın yapan Filmbox, yeni yayın programını açıkladı. 26 ile 31 Temmuz tarihleri arasında dünya sinemasının önemli filmleri, Filmbox ile izleyici karşısına çıkacak. Bu tarihler arasında üç film gösterime sunulacak. Programda The Cured, Lazarus Project ve Mine filmleri bulunuyor.

    Filmbox'ın dünya sinemasını ülkemizdeki izleyicileriye buluşturacağı programında şu filmler bulunuyor:

    Tedavi (The Cured) - 26 Temmuz Pazar - 21.30

    Altı yıl boyunca Avrupa’ya, insanları zombivari bir yaratığa dönüştüren çok kötü bir virüs musallat olmuştur. İnsanlık bu salgın hastalığı kontrol etmekte zorluk çekerken, tedavi için büyük bir umut bulunmuştur. Fakat tedavi edilmiş olanlar virüse yakalandıklarında yaptıkları eylemlerin anılarıyla boğuşmak zorundaydılar. Yeniden uyum sağlama çabası ise iki katmanlı bir toplumun oluşmasıyla sonuç vermişti. Birçok tedavi olmuş kişi kalan aileleri tarafından dışlanmıştı. Diğerleri ise onlara uygulanan denetime karşı derin bir öfke hissetmekteydi. Korku, pişmanlık ve nefretin karışık olduğu duygular ve devletin direnenleri ortadan kaldırma kararı terörist bir hareketin yükselmesine neden olur ve ülkeyi tekrar çözülmesi zor bir karmaşanın içine sürükler.

    Cennet Projesi (Lazarus Project) - 28 Temmuz Salı - 21.30

    Eski bir suçlu olan Ben, geçmişi ardında bırakıp kendisi ve ailesi için yeni bir hayat kurmak ister. Genç adam, karısı Lisa ve kızları Katie ile sıradan bir hayat yaşar. Bir gün hapishaneden serbest bırakılan kardeşi Rick, Ben’i ziyaret eder ve ona altın tozlarının bulunduğu bir yeri soymayı teklif eder. Kardeşinin teklifini önce kabul etmeyen Ben, bu sırada işinden kovulunca yanlış yola sapar. Kovulmasının ardından teklifi kabul eden Ben, soygun sırasında beklenmeyen durumlar meydana geldiğinde kendisini büyük bir girdabın içinde bulur.

    Mayın (Mine) - 31 Temmuz Cuma - 21.30

    Keskin nişancı Mike Stevens'ın yeni görevi için mayınlarla dolu bir çölün ortasına gönderilir. Buradaki görevi, terörist liderini bulmak ve onu etkisiz hale getirmektir. Başarısız geçen görevinin ardından Stevan, terörist topraklarında yalnızdır, üstelik sol ayağı aktif bir mayının üzerindedir. Gündüz kavurucu sıcak, gece ise dondurucu soğuğun olduğu, zor çevre koşullarına sahip ve suyun bulunmadığı bu yerde sıkışıp kalan Mike,ekibinin kendisini kurtarmaya gelmelerine kadar bilgisini, yeteneğini kullanıp hayatta kalmak için savaşmalıdır.

    Filmbox'a TV+ Kanal 20, KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinden ulaşabilir, film seçkisini izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top