Hesabım
    Netflix Yapımı "Kissing Booth 3"ün Çekimleri Çoktan Tamamlanmış!

    Deli Dolu serisinin üçüncü filmi yolda!

    Netflix'in izleme rekorları kıran film serisi "Kissing Booth"a üçüncü film geliyor. Netflix'in, çekimleri sürdürülmesine rağmen Kissing Booth 3 hakkında konuşma yasağı getirdiği söyleniyor. Geçtiğimiz gece ise filmin çekimlerinin bittiği açıklandı. Ayrıca Netflix'ten bir de sneak peak teaser paylaşıldı.

    The Kissing Booth 2, yalnızca üç gün önce Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya başladı. Joey King'in başrolünde bulunduğu romantik gençlik serisi her ne kadar eleştirmenlerin gözdesi olmasa da, genç izleyici kitlesinde kendine önemli bir yer edinmeyi başardı. Şimdi ise The Kissing Booth 3'ün yolda olduğu haberi geldi. Netflix, filmden bir sahneyi sneak peak olarak paylaştı.

    Beth Reekles'ın Wattpad yazılarından ekrana uyarlanan The Kissing Booth serisinin ikinci filminde Elle ve Noah'nın birlikte geçirdiği yaza odaklanıyorduk. Lise son sınıfta olan Elle, Harvard ve Berkeley arasında bir seçim yapmaya çalışıyordu. Yani erkek arkadaşıyla en yakın arkadaşı arasında bir seçim söz konusuydu. The Kissing Booth 3, kahramanlarımızın üniversite hayatlarını görmemize neden olacak gibi.

    The Kissing Booth 3'nin 2021 yılı içerisinde Netflix'te gösterime gireceği söyleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Elle olarak Joey King; Elle'in erkek arkadaşı Noah Flynn olarak Jacob Elordi; Noah'ın kardeşi ve Elle'in en yakın arkadaşı olarak ise Joel Courtney yer alıyor. Filmin yönetmenliğini bir kez daha Vince Marcello üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top