Hesabım
    Ryan Reynolds, Deadpool 3'ün Neden Geciktiğini Videoyla Açıkladı

    Ryan Reynolds'tan yeni bir paylaşım geldi.

    Yıldız oyuncu Ryan Reynolds, uzun süredir Marvel'ın Deadpool 3'ü çekmesi için mücadele ediyor. Ancak Disney ve Marvel cephesinde önümüzdeki birkaç yıl boyunca bir hareket olmayacak gibi görünüyor. Reynolds bu konuda sosyal medya üzerinden bir video paylaştı ve yeniden ilgileri üzerine çekti.

    Fox bünyesinde hayata geçirilen Deadpool serisi, 18+ olmasına rağmen dünya çapında 1.5 milyar dolarlık gişe hasılatına ulaşmıştı. Ancak Fox ve Disney'in birleşmesi ile işler değişmek zorunda kaldı. Son derece başarıyla ilerleyen Deadpool serisi, Disney'in takvimine girmeyi bir türlü başaramadı. Hem izleyiciler hem de yıldız oyuncu Ryan Reynolds bu konuda tepki göstermeye devam ediyor. Son olarak Reynolds bu konuda bir video paylaştı.

    Aslında geçtiğimiz gün Deadpool'un olay olmasının başka bir nedeni daha vardı. Deadpool'u test çekimlerinin hiçbir yere verilmeyen görüntüleri, bundan tam 6 yıl önce sızdırılmıştı. Yani geçtiğimiz gün, bu olayın 6. yıldönümü kutlandı. Video ise Unsolved Leaks adı altında paylaşıldı. Reynolds'ın hala bu sızdırılma olayını araştırdığını böylece öğrenmiş olduk.

    Deadpool 2'yi 2018 yılı içerisinde izlemiştik. Filmi X-Force'u izleyicilere tanıtmıştı. Hatta bunun ardından bir X-Force filminin çekilebileceği konuşulmuştu. Ancak hem Deadpool 3, hem de X-Force'un esamesi okunuyor. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde Deadpool ya da herhangi bir X-Men film projesi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top