Hesabım
    Luca Guadagnino, Hollywood Çöpçatanını Filme Uyarlıyor!

    Guadagnino, Rogen ve Goldberg güçlerini birleştiriyor.

    Searchlight Pictures, Seth Rogen'ı, Evan Goldberg'ü ve Luca Guadagnino'yu ekibine alan bir filmi geliştirmek üzere harekete geçti. Açıklamalara göre yeni film Matt Tyrnauer'ın yönetmenliğini üstlendiği Scotty Bowers belgeselinden yola çıkılarak uyarlanacak. Bowers, Hollywood'un gay erkek yıldızları için çöpçatanlık yapan biri olarak biliniyor.

    Seth Rogen, Evan Goldsberg ve Luca Guadagnino, yeni bir film uyarlaması için güçlerini birleştirecek. Call Me By Your Name ile büyük başarı yakalayan Guadagnino'ya yine bir LGBTİQ+ filminin yönetmenliğini devralıyor. Film, II. Dünya Savaşı'nda Deniz Kuvvetleri ile birlikte Iwo Jima'da savaş veren Scott Bowers'ın hikayesini konu edinecek. Bowers zamanla Hollywood'daki eşcinsel erkeklerler için çöpçatanlık yapar hale gelir ve bu durum 1980'li yıllarda AIDS'in dünya çapında büyük bir patlak vermesine kadar devam eder.

    Aslında Matt Tyrnauer'in çektiği belgesel de Bowers'ın Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars isimli kitabına dayanıyordu. Kitabın adının Full Servise olmasının nedeni, Bowers'ın bu buluşmaları gizlice bir benzin istasyonu üzerinden düzenlemesi. Hollywood'daki LGBTİQ+ bireyler için Bowers böylece ilk defa gizli bir iletişim ağı oluşturmuş oldu.

    Luga Guadagnino son olarak We Are Who We Are dizisini hayata geçirdi. Ayrıca Call Me By Your Name 2 filmi için de yakında harekete geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top