Hesabım
    Jordan Peele ve Issa Rae, Kadın Kimliğini Anlatan "Sinkhole" İçin İş Birliği Yapacak

    Sinkhole için harekete geçildi.

    Universal Pictures, yeni bir tür filmi için harekete geçti. Stüdyo, son zamanların başarılı isimlerinden Jordan Peele ve Insecure'un yıldızı Issa Rae ile, Sinkhole isimli filmin ekibinde yer alacak. Peele, Sinkhole'un yapımcılığını üstlenecek; Rae ise filmin yıldızı olacak. Sinkhole, bir kadının kimliğini keşfetme yolculuğunu konu edinecek.

    Universal, Sinkhole'un haklarını birçok rakip stüdyo ile mücadele ederek kazandı. Sinkhole, Leyna Krow'un kısa hikayesinden yola çıkılarak filme aktarılacak. Sinkhole, bir ailenin adeta rüyalarında olan eve taşınmasıyla başlıyor. Ancak evin arka bahçesinde pek de rüyalarında olmayan su dolu büyük bir çukur vardır. Ama buradaki çukur ve suyun bozulup kırılan şeyleri gizemli bir şekilde düzelttiğini keşfederler. Ama ya kırılan şey bir insan olursa?

    Açıklananlara göre Jordan Peele'nin yapım şirketi Monkeypaw ile Universal arasında 5 yıllık sözleşme imzalandı. Peele ve Universal, Get Out ve Us filmlerini hayata geçirmişti. Issa Rae ise Universal'a ait olan The Photograph ve Little filmlerinde başrolü üstlenmişti.

    Jordan Peele'yi son olarak The Twilight Zone dizisinde görmüştük. Ayrıca Candyman ve Lovecraft Country yapımlarına da imzasını attı. Yönetmen, Get Out filmiyle En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ının sahibi olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top