Hesabım
    Josh Boone: "X-Men: Apocalypse" The New Mutants'ın Geleceğini Değiştirdi

    X-Men filmleri neden gittikçe dibe battı?

    Son yılların en şanssız filmlerinden biri olan The New Mutants'ın yönetmeni, X-Men dünyasının neden bu hale geldiğinden bahsetti. Josh Boone'un sözlerine göre The New Mutants'ın başına gelenlerden X-Men: Apocalypse filmi sorumlu.

    Yeni Mutantlar filminin yönetmen koltuğuna oturan Josh Boone, Slash Film' röportaj verdi. Röportajında The New Mutants'ın defalarca ertelenme nedeninden bahsetti. Söylediklerine göre X-Men: Apocalypse'in başarısız olması nedeniyle yönetmen The New Mutants'ın senaryosunu değiştirmek zorunda kalmış: "Diğer şeylerden gerçekten farklı olmasını istediler. Filmimizin X-Men evreninde geçiyor olmasına rağmen X-Men'den ayrı görünmeye zorladılar. Filmin, X-Men: Apocalypse ile aynı dönemde geçtiğine dair senaryo taslaklarım var. Yani orijinalinde 80'li yıllarda geçiyordu. Profesör X ve Storm da filmde yer alıyordu. Storm, Alice Brega'nın rolünde bulunuyordu."

    Boone sözlerine şu şekilde devam etti: "Birkaç ayın ardından yeni stüdyo çıkageldi ve geçmiş X-Men'den herhangi bir şey görmek istemediklerini söylediler. X-Men: Apocalypse'in kötü olmasının nedeni sanki bunun olmasıymış gibi. Sonunda yeniden senaryoyu yazarak günümüze çekmek zorunda kaldık. Dark Phoenix de henüz çıkmamıştı."

    The New Mutants, 28 Ağustos'ta sinemalardaki yerini alacak. Ancak bu onlarca ertelemenin ve coronavirüs salgınıyla birlikte insanların sinemalardan uzak durmaya başlamasının ardından The New Mutants'ın geleceğini nasıl olacağı bilinmiyor. Josh Boone, bir devam filmi çekmek istiyor. Ama Disney'in bu konuda herhangi bir açıklaması bulunmuyor. Kevin Feige, Marvel altında yeni X-Men filmleri çekmek istiyor; ama Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde böyle bir plan veya proje henüz bulunmuyor. Hatta dünya çapında 1.5 milyar dolar elde eden Deadpool serisine devam filminin bile ne zaman geleceği belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top