Hesabım
    "Uncut Gems"teki Tüm Küfürler Tek Videoda Toplandı!

    Uncut Gems'te tam 560 kez küfür edilmiş.

    Adam Sandler'ın yıllar sonra ilk defa oyunculuğuyla konuşulduğu A24 filmi Uncut Gems'den yeni bir video paylaşıldı. Netflix'te gösterime giren Uncut Gems' filminde toplamda kaç kez küfür kullanıldığı tek bir videoda toplanarak yayınlandı. Açıklananlara göre tam 560 kez filmde küfür kullanılmıştı.

    Benny Safdie ve Josh Safdie'nin yönetmenlik konusunda gittikçe ustalaştığını gözler önüne süren Uncut Gems, yeniden gündeme geldi. Netflix, filmden yeni bir video paylaştı. Video, filmde kullanılan tüm küfürlerin kesilerek kurgulanmış halinden oluşuyor. Ayrıca Netflix'in söylediğine göre Uncut Gems, sinema tarihinde en çok 'F word' kullanılan 4. film oldu.

    Küfürlerinin bol olduğu kadar aksiyonu da bol olan Uncut Gems'in konusu ise şöyleydi: Howard Ratner, Afrika'dan getirilen saf değerli taşları işleyen bir kuyumcudur. Onu zengin yapacak olan esas mücevheri açık artırma ile satması gerekmektedir. Ancak mücevherin ünlü basketbolcu Kevin Garnett tarafından zorla alınması ve daha birçok ters giden olay, Howard'ın başını büyük belaya sokacaktır. Gizli aşk yaşadığı Julia'nın yardımıyla işin içinden çıkmaya çalışır. Ancak Howard'ın yaşamı çoktan çözülemeyecek kadar karmaşıklaşmıştır.

    Uncut Gems filmi ve Sandler'ın performansı o kadar beğeni topladı ki geçtiğimiz yıl Oscar Ödülleri'nde oyuncuya ve filme adaylık verilmemesi büyük olay yarattı. Tabii Adam Sandler'ın ödül törenleri tarafından pek sevilen biri olmadığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top