Hesabım
    Ryan Reynolds, Green Lantern'a Tom Cruise'u Ekledi

    Ryan Reynolds, Green Lantern'ın bugüne kadar gizli kalmış kurgu versiyonunu paylaştı...

    Ryan Reynolds, bir kez daha Green Lantern'ı ve biraz da Zack Snyder'ı tiye aldığı bir paylaşımda bulundu. Yıldız oyuncu, Green Lantern'ın gizlice kurgulanmış bi Reynolds versiyonunun olduğunu söyleyerek, kendi kurguladığı bir video paylaştı. Bu Green Lantern versiyonunun yıldızının Tom Cruise olduğu görüldü. Ayrıca Justice League ekibi de yer alıyordu.

    Yıldız oyuncu Ryan Reynolds'ın paylaşımına göre Green Lantern, Dark Seid ile yüzleşmek için Justice League ekibine katılma kararı almış. Tabii Zack Snyder'ın yönetmeni olduğu Justice League'de herhangi bir şekilde Green Lantern'ın yer almadığını biliyoruz. Hele ki Tom Cruise'un olmadığını kesinlikle biliyoruz. Daha da ilginci videonun ilk saniyesinde Deadpool'un Green Lantern'a ateş ettiğini görüyoruz. Bunların hepsi Ryan Reynolds alternatif bir Green Lantern senaryosu okurken gerçekleşiyor.

    Ryan Reynolds, kariyerinin en iyi karakteri olan Deadpool ile şimdilik yoluna devam edemiyor. Disney ve Marvel'a geçiş yapan karakter için gelecek birkaç yıl boyunca plan bulunmuyor. Marvel'ın yoğun bir prodüksiyon programı bulunuyor ve bu programda X-Men dünyasına henüz yer açılamadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top