Hesabım
    Korku Filmi "Murder In The Woods"tan Fragman!

    Danny Trejo'lu Murder In The Woods'tan fragman paylaşıldı.

    Korku türündeki Murder In The Woods'tan fragman geldi. Birçok indie korku festivalinin seçkisinde yer alan ve ödüle layık görülen Murder In The Woods'un fragmanında bir grup gencin, baltalı bir katil tarafından avlandığını görüyoruz. Filmin en tanıdık yıldızı Danny Trejo oluyor.

    Fashion One News televizyon programıyla tanınan Luis Iga'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Murder In The Woods'un konusu ise şöyle: Bir grup genç, keyifli vakit geçirmek için ormanlık alanda bulunan bir evde toplanır. Grubun eğlenceli başlayan gecesi beklenmeyen durumların yaşanmasıyla sekteye uğrar. Çok geçmeden kaldıkların evle ilgili karanlık sırlar keşfeden grup, hayatları için savaşmak zorunda kalır.

    Düşük bütçeli korku filmi Murder In The Woods'un oyuncu kadrosunda kasaba şerifi olarak karşımıza çıkan Danny Trejo'nun yanı sıra José Julián, Jeanette Samano, Chelsea Rendon, Catherine Toribio, Kade Wise, Jordan Diambrini, Soledad St. Hilaire, ve Rolando Molina bulunuyor. Bir Amerikan slasher filmi olan Murder In The Woods'un 14 Ağustos'ta Amerika'daki sinemalarda gösterime girmesi, 18 Eylül tarihinde ise VOD olarak izlemeye sunulması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top