Hesabım
    Nia DaCosta, Captain Marvel 2'yi Yönetecek!

    Captain Marvel 2'nin yönetmeni belli oldu!

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresindeki en önemli filmlerden biri olan Captain Marvel 2'den ilk detaylar gelmeye başladı. Candyman filmini yöneten Nia DaCosta'nın, Captain Marvel 2'nin yönetmen koltuğuna oturacağı açıklandı.

    Disney ve Marvel Stüdyoları tarafından henüz bir ses gelmese de Nia DaCosta'nın Captain Marvel 2'yi yöneteceği duyuruldu. Böylece DaCosta filmi Anna Boden ve Ryan Fleck'in ellerinden devralmış olacak. Boden ve Fleck, ilk filmde büyük bir gişe başarısı elde etmişti. Marvel, yönetmen değişikliğine birçok film serisinde gitmeyi tercih etti. Başta Thor serisi olmak üzere birçok yapımın ve son olarak da Doctor Strange serisinin yönetmen koltuğu başkasına devredilmişti.

    Captain Marvel devam filminin senaryosunu, WandaVision dizisinde imzası bulunan Megan McDonnell kaleme aldı. Brie Larson, bir kez daha Captain Marvel olarak karşımıza çıkacak. İlk filmde Carol Danvers'ın insanlar ve bir uzaylı ırkı arasındaki savaşta mücadele vermesine tanıklık etmiştik. Film, 2019'un Mart ayında izleyicileriyle buluşmuş ve dünya çapında 1.3 milyar dolarlık hasılat elde etmişti.

    Nia DaCosta, Captain Marvel 2'nin yönetmen koltuğuna oturarak yüksek bütçeli filmlerin yönetmenliğini üstlenen nadir siyahi kadın yönetmenlerden biri olacak. Ayrıca Ava DuVernay da The New Gods'ın yönetmenliğini üstlenerek bu nadir isimlerden biri olacak.

    Captain Marvel 2'nin ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor. Ama Doctor Strange In The Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, Shang-Chi gibi yapımların Captain Marvel'dan önce çekileceği düşünülürse önümüzde çok uzun bir zaman olacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top