Hesabım
    Lionsgate, "John Wick 5"i Resmi Olarak Duyurdu!

    John Wick serisi yoluna 5. filmle devam edecek.

    Keanu Reeves'in başrolünde bulunduğu John Wick serisi 5. filmle birlikte yoluna devam edecek gibi görünüyor. Lionsgate film şirketi, beşinci filmin duyurusunu resmi olarak yaptı. Açıklamalara göre, John Wick 4'ün çekimleri sona erer ermez John Wick 5 için çalışmalara başlanacak.

    Dünya çapında büyük bir başarı elde eden ve Keanu Reeves'i daha da büyük bir yıldız haline getiren John Wick serisi devam edecek. Lionsgate'in CEO'su John Feltheimer bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "John Wick'in gelecek iki filmi için hazırlık aşamasındayız. John Wick 4, 2022'de Anma Günü'nde vizyona girecek. Keanu müsait olduğunda John Wick 4 ve 5'i arka arkaya çekmeyi umut ediyoruz."

    John Wick serisi 2014 yılında iki usta dublör olan David Leitch ve Chad Stahelski'nin yönetmenliğiyle hayata geçirilmişti. İkilinin dublör kariyerinin olması, filmin dövüş kareografilerini ve aksiyon sahnelerini mükemmele yakın hale getirmişti. Seri 2017 yılında çekilen John Wick 2 ve 2019 yılında hayata geçirilen John Wick: Chapter 3 - Parabellum ile devam etmişti.

    Son John Wick filminin konusu ise şöyleydi: John Wick: Chapter 3 - Parabellum, gizli suikastçı birliğinden atılan John Wick'in, kellesi karşılığında ödül almak için peşine düşen suikastçılara karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor. John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

    John Wick serisi dünya çapında yaklaşık olarak 600 milyon dolar gişe hasılatının sahibi oldu. Ayrıca The Confidential adını alan bir dizinin hayata geçirilmesi bekleniyor. John Wick 4'ün 27 Mayıs 2022 tarihinde izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top