Hesabım
    Paramount, Star Trek Sorununu Çözmeyi Hedefliyor!

    Star Trek devam filmine ne olacak?

    Star Trek'in dördüncü filminin hayata geçirilmesi beklenirken, uzun süredir film ertelemelere maruz kalıyordu. Noah Hawley'nin yönetmen koltuğuna oturacağı film için Paramount Pictures filmlerinin başına getirilen Emma Watts, sorunu çözmek üzere çaba sarf ettiklerini açıkladı.

    Star Trek 4 ile ilgili neredeyse hiçbir şey belli değil. Söylentiler arasında kadronun değiştirilebileceği gibi durumlar bulunuyordu. Ama aslına bakılırsa Noah Hawley'nin yönetmen koltuğuna oturup oturmayacağı bile belli değil. Dedikodular, Hawley'nin projeden ayrılabileceğine işaret ediyor. Deadline'ın içeriden aldığı bilgilere göre Noah Hawley yeni bir oyuncu kadrosu oluşturarak farklı maceralara atılmak istiyor. Hatta film ölümcül bir virüsü konu edinebilir. Ayrıca usta yönetmen Quentin Tarantino'nun planladığı bir Star Trek filmi vardı, ancak yönetmen bu filmi hayata geçiremeyeceğini, hatta yönetmenlik kariyerinden emekli olmak istediğini açıklamıştı. Tarantino filmi çekmeyecek, ama Tarantino'nun fikirlerinin 1930'lu yıllarda geçen bir dizi için kullanılabileceği söyleniyor.

    Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde Star Trek dünyasıyla ilgili kesin kararların verileceği ve açıklanacağı biliniyor. Son Star Trek filmi olan Star Trek: Beyond, 2016 yılında hayata geçirilmişti. Bunun ardından Star Trek: Discovery ve Star Trek: Pickard dizileri izleyici karşısına çıkmıştı. Yeni filmden verilecek olan ayrıntılar merakla bekleniyor. Yeni nesil Star Trek filmlerinin başrolünde Chris Pine yer alıyordu. Pine'a Zoe Saldana, Zachary Quinto, Eric Bana, Karl UrbanSimon Pegg gibi isimler eşlik ediyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top