Hesabım
    "Üç Adam ve Bir Bebek" Yeniden Çevriminde Zac Efron Başrolde!

    80'lerin sevilen komedisi Üç Adam ve Bir Bebek, Disney+ ile yeniden çekiliyor..

    Zac Efron, 1987 yılında izleyici karşısına çıkan Three Man and A Baby uyarlamasının başrolünde yer alacak. Filmin uyarlamasını Disney üstleniyor. Zac Efron yeni filmi için bu kez tamamen yetişkin bir bireyi canlandırmış olacak. Three Man and A Baby uyarlaması Disney+'ta gösterime girecek.

    Geçtiğimiz Kasım ayında açılışını yapan streaming platformu Disney+ için yeni bir filmin duyurusu resmi olarak yapıldı. Orijinal film olan 1987 yapımı Three Man and A Baby'de başrol olarak Tom Selleck'i izlemiştik. Şimdi ise onun yerini High School Musical, 17 Again, HairsprayThe Greatest Showman gibi yapımların yıldız oyuncusu Zac Efron alıyor. Leonard Nimoy yönetmenliğindeki filmde Selleck'e Steve Guttenberg ve Ted Danson eşlik ediyordu. Ancak Efron'un New York'lu bekar dostlarını kimin canlandıracağı henüz bilinmiyor. Three Man and A Baby'nin yapımcılığını Ben Affleck'li The Way Back'ten tanıdığımız Gordon Gray üstlenecek.

    Three Man and A Baby, üç bekar adamın bir bebekle olan imtihanını anlatıyordu. Peter bir mimar, Michael bir sanatçı ve Jack bir oyuncudur. Manhattan'da bir apartman dairesinde yaşıyorlardır. Jack, film çekimleri için Türkiye'ye gider. Bu sırada da Jack'in bir kızının olduğu ortaya çıkar. Peter ve Michael, bebeği kapılarının önünde bulurlar. İkili, bebeğin bakımını üstlenmek zorundadır. Yüzde yüz bekar olan bu beyler, artık yaşamlarını kökünden değiştirmek zorundadırlar.

    Dünya çapında 100 milyon gişe hasılatı elde eden Three Man and A Baby'nin bir de devam filmi bulunuyor. 1990 yılında hayata geçirilen film, Three Man and A Little Lady adını almıştı. Zac Efron başrollü yeni uyarlama filmin diğer ayrıntıları merakla bekleniyor. Will Reichel uyarlamanın senaryosunu kaleme aldı. Ancak henüz filmin yönetmeni belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top