Hesabım
    "Ip Man 4: Final" Yeniden Vizyona Giriyor!

    Ip Man, bir kez daha sinemalara konuk oluyor.

    Çin'de Star Wars'un gişesini yıkıp geçen Ip Man 4: Final, ülkemizde ikinci kez vizyona girecek. Film, ilk kez 2020'nin Ocak ayı içerisinde izleyicileriyle buluşmuştu. Aksiyon türündeki devam filmi için bu kez takvimlerde 14 Ağustos tarihi işaretlendi.

    Her ne kadar Çin'de protesto edilse de büyük bir gişe hasılatıyla tüm dünyada izleyici karşısına geçen Ip Man 4: Final, bir kez daha ülkemizde vizyona girecek. Film ilk kez vizyona girdiğinde ülkemizde toplam 1.916.789 TL gişe hasılatı ve 99.485 izleyici ile sinemalara veda etmişti. Ip Man, dövüş sanatları konusunda birçok öğrenci yetiştiren bir kahramandır. Ip Man 3'te Ip Man ve Bruce Lee karşılaşmasını izlemiştik. Dördüncü film, birçok şeyi açığa kavuşturmayı vaat ediyor. Bu kez Kung Fu ustası, Amerika'ya seyahat eder ve burada açılan dövüş sanatı okulunu ziyaret eder.

    Aksiyon ve macera türündeki Ip Man 4: Final, başrolünde Donnie YenScott AdkinsVanness Wu gibi isimler bulunduruyor. Filmin yönetmenliğini Wilson Yip üstleniyor. Yapımcı koltuğuna ise Raymond Wong geçiyor. Ip Man 4, tam 50 milyon dolarlık bir bütçe ile yola çıkmıştı. Bu bütçeyle dünya çapında 176,405,343$ hasılat elde etti.

    Ip Man 4: Final, 14 Ağustos tarihinde ikinci kez vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top