Hesabım
    Yeni Tron Filminin Başrolü Jared Leto Olacak!

    Tron filmi başrolünü ve yönetmenini buldu.

    Ödüllü oyuncu ve müzisyen Jared Leto, Tron 3'ün başrolü olarak seçildi! Disney, yeni bir Tron filmiyle yoluna devam etme kararı aldı. Filmin yönetmen koltuğuna ise Lion filmiyle başarı yakalayan Garth Davis geçecek. Böylece 3. film tam 10 yıl aranın ardından hayata geçirilmeye başlanmış olacak.

    Tron 3 film hakkında yeni gelişmeler bulunuyor. Tron Legacy filminin yönetmen koltuğunda bulunan Joseph Kosinski, Tron 3'te yer almayacak. Onun yerine Lion, Top of The Lake, Mary Magdalene yapımlarıyla tanınan Emmy adayı Garth Davis yönetmen koltuğuna geçecek. Tron 3'ün başrolünü ise Dallas Buyers Club, Requiem For A Dream, Thin Red Line gibi yapımların yıldızı Jared Leto üstlenecek. Dedikodulara göre Leto'yu Ares rolüyle izleyeceğiz. Filmin senaryo taslağını Jesse Wigutow kaleme aldı.

    Tron Legacy'nin vizyona girmesinden bir süre sonra devam filminin onay aldığı resmi olarak açıklanmıştı. Ama zamanla geliştirme süreci yavaşlatıldı ve 2015 yılında da bu süreç tamamen sona ermişti. Geçen birkaç yılın ardından Tron 3 dosyası Temmuz ayı içerisinde yeniden açılmıştı. Orijinal Tron filminin konusu şöyleydi: Video oyunları tasarlayıp programlayan Kevin, patronun kendi işlerini çaldığını ispatlamaya çalışırken kendi yazıdığı programın içinde esir olur. Burada tüm program ve prosedürler kişilik kazanmıştır. Programcı ve kullanıcılar ise adeta tanrısal varlıklar gibi görülmektedir.

    Tron 2'nin yıldızı Garett HedlundOlivia Wilde ve Jeff Bridge üçüncü film için dönüş yapma ihtimali bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top