Hesabım
    Martin Scorsese, Apple ile Uzun Süreli Anlaşma İmzaladı

    Martin Scorsese ve Apple yeni bir anlaşmaya imza attı.

    Martin ScorseseRobert De Niro ve Leonardo DiCaprio'yu bir araya getirecek olan Killers of The Flower Moon ile birlikte Apple film şirketiyle uzun süreli anlaşmaya imza attı. Ayrıca Scorsese, Killers of The Flower Moon için Apple'ın 200 milyon dolar bütçe ayırmasını istiyor.

    Apple ile usta yönetmen Martin Scorsese büyük bir anlaşma yapma kararı aldı. Taxi Driver, The King of The Comedy, GoodfellasShutter Island, The Wolf of Wall StreetThe Irishman gibi külk haline gelmiş yapımları hayata geçiren 77 yaşındaki yönetmen Scorsese, kariyerine kaldığı yerden hızla devam ediyor. Scorsese'nin gelecek filmi Killers of The Flower Moon, Apple bünyesinde geliştirilecek. Yönetmen, Apple'dan yeni filmi için 200 milyon dolarlık bütçe bekliyor. Bu filmin ardından Scorsese, Apple ile yeni yapımlara imza atacak.

    Scorsese'nin yanı sıra Leonardo DiCaprio da Apple ile bir anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşmaya göre DiCaprio'nun kurucusu olduğu Appian Way prodüksiyon şirketi, Apple için dizi ve belgesel içeriği üretecek gibi görünüyor.

    Killers of The Flower Moon'un çekimlerine eğer coronavirüs salgını ile ilgili yeni bir gelişme olmazsa 2021 yılının Şubat ayında başlanacak. Film, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşu konu edinecek. David Grann’in aynı adlı gerçeklere dayanan romanından beyaz perdeye uyarlanacak. 1920’lerde, Oklahoma'daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Artık varlık içinde olan üyeler, şoförlü araçlara binmeye, konaklar inşa etmeye, çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlar. Ancak bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderili dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top