Hesabım
    Eva Green "A Patriot" İçin 1 Milyon Dolarlık Dava Açtı

    Eva Green, prodüksiyon şirketini 4 milyon dolar zarara uğratmış.

    A Patriot filmi, yıldız oyuncu Eva Green ile White Lantern Film arasında tartışma konusu oldu. Eva Green'in film çekilmeden anlaşmadan ayrılması üzerine, işler karışmıştı. Şirket ve Eva Green arasındaki anlaşmazlıklar, mahkemeye başvurulmasına neden oldu. Şimdi ise şirket, Green'in kendilerinden 1 milyon dolar talep ettiğini söylüyor.

    Dan Pringle'ın yönetmeni olması planlanan bilim kurgu türündeki A Patriot filmiyle ilgili büyük bir anlaşmazlık ortaya çıktı. Yapım şirketi White Lantern Film, filmin yıldızı olması için Eva Green ile anlaşma imzalamıştı. Ancak Green A Patriot'ın çekimlerine dahi başlanmadan, projeden ayrılma kararı aldı. Şimdi ise durum mahkemeye taşındı. Geçtiğimiz hafta Green'in avukatları, taleplerini şirkete iletti ve White Lantern Film de Green'in isteklerinin gerçek olamayacağı açıklamasını yaptı. Şirket, mahkemede Green'in haksızlığını kanıtlamak için önemli kanıtlarla geleceğini iddia etti. Hatta bu kanıtlara, Eva Green'in e-mail yazışmaları da dahil edilecek.

    White Lantern Film'in A Patriot film projesinin iptal edilmesinin ardından 4 milyon dolar zarara uğradığı açıklandı. Bunun telafi edilmesi için de mahkemeye başvuruluyor. Ama Green bundan öncesinde 1 milyon dolar talep ederek davayı başlatmıştı. Green'in yapım şirketiyle anlaşmayı bozmasının nedeni ise, şirketin oyuncunun isteklerini karşılamayı reddetmesi olmuştu.

    Eğer A Patriot filmi hayata geçirilebilseydi, filmde Green'e Helen Hunt, Charles DanceScott Williams gibi isimler eşlik edecekti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top