Hesabım
    Leonardo DiCaprio'nun Şirketi Appian Way, Sony İle Anlaşma İmzaladı

    Appian Way, bu kez de Sony ile ilk bakış anlaşması imzaladı.

    Leonardo DiCaprio'nun kurucu ismi olduğu prodüksiyon şirketi Appian Way, Apple'ın ardından Sony Pictures ile anlaşma imzaladı. DiCaprio'nun Jennifer Davisson ile birlikte ortaklığını yürüttüğü Appian Way'in Sony ile olan anlaşması, ilk bakışı içeriyor. Şimdiden Appian Way ve Sony iki farklı projeyi birlikte geliştirmeye başladı.

    DiCaprio, Appian Way şirketi sayesinde “The Revenant”, “The Wolf of Wall Street”, “The Aviator” ve “Shutter Island” gibi birçok filmin hayata geçirilmesinde yardımcı olmuştu. Şimdi ise şirket, Sony ile uzun yıllar sürecek olan bir anlaşmaya imza attı. Sony, daha önce Once Upon A Time In Hollywood filmi için Leonardo DiCaprio ve Quentin Tarantino ile iş birliği yapmıştı. Birkaç yıl boyunca bu iş birliği sürecek gibi görünüyor. Anlaşmaya geliştirilmeye başlanan iki yeni proje dahil edildi.

    Leonardo DiCaprio bu anlaşma hakkında şu sözleri sarf etti: "Sektörde 30 yıldan uzun süredir Tom hiçbir zaman geleneksel Hollywood kurallarına bağlı kalmadı. Bir kez bile güvenli yoldan gitmedi. Gerçekten sinemacılar ile onların vizyonlarına değer veriyor ve sinema deneyimine bağlı olarak inanılmaz bir destek veriyor. Sony ile yeni bir ortaklık dönemine gireceğim için daha heyecanlı olamazdım."

    Appian Way'in Sony ile geliştirmeye başladığı projeler hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Ama yakın zamanda açıklamaların gelmeye başlayacağı düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top