Hesabım
    "Fast Times At Ridgemont High", Brad Pitt ve Jennifer Aniston'ı Bir Araya Getirecek!

    Yıldız isimler toplanıp Fast Times At Ridgemont High okuması yapacak!

    Coronavirüs salgını için bağış toplamak amacıyla yıldız isimler bir araya geliyor. Brad Pitt'ten Jennifer Aniston'a, Sean Penn'den Julia Roberts'a birçok isim Fast Times at Ridgemont High filminin okumasını yapacak. Yaz aylarının en büyük etkinliklerinden biri olması beklenen bu Fast Times at Ridgemont High okumasından bir tanıtım teaser'ı yayınlandı.

    1982 yapımı orijinal Fast Times at Ridgemont High filmi, gelmiş geçmiş en eğlenceli lise filmlerinden biri olarak biliniyor. Sean Penn, Jennifer Jason LeighJudge Reinhold gibi isimlerin başrolünü üstlendiği film, bir etkinlik aracılığıyla yeniden gündeme gelecek. Brad Pitt, Jennifer Aniston, Jimmy Kimmel, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Morgan Freeman, Henry GoldingShia LaBeouf ve Sean Penn gibi isimler, canlı yayında bir araya gelip filmin okumasını yapacaklar. Etkinlik, 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Canlı yayın sonrası toplanan bağışlar Core isimli kar amacı gütmeyen sağlık kuruluşuna verilecek. Core'un amacı yeterli miktarda coronavirüs testinin yapılmasını sağlamak ve yardımları insanlara ulaştırmak olarak biliniyor.

    Fast Times At Ridgemont High'ın okuma etkinliği, Core'un Facebook ve TikTok sayfaları üzerinden 20 Ağustos'ta Amerika saatine göre akşam 6'da izlenebilecek. Etkinlikte hangi oyuncunun hangi karakteri okuyacağı bilinmiyor. Filmin konusu ise şöyle: Lisede öğrenim gören bir grup öğrencinin karşılaştığı yeni tecrübeler ve gündelik hayatlarında yaşadıkları sıradan olaylar üzerinden ilerleyen film, Güney Kaliforniya'daki bir lisede geçiyor. Stacy ve Mark ilk buluşmalarının ardından hayal kırıklığı yaşadıkları bir gece geçirir. Arkadaşları Linda ve Mike ise bu sorunlarına farklı tavsiyelerde bulunur... Öte yandan Stacy'nin ağabeyi Brad, okuldaki son senesindedir ve çeşitli iş yerlerinde bir türlü dikiş tutturamaz. Sörf tutkunu Jeff'in ise tarih öğretmeni Mr. Hand ile başı derttedir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top