Hesabım
    ‘The Batman’in Yönetmeni Matt Reeves'ten Logo ve Poster Paylaşımı!

    Matt Reeves, yaklaşan DC FanDome etkinliği için güzel bir sürprize imza attı

    Yönetmen Matt Reeves, perşembe günü, yaklaşmakta olan filmi "The Batman"den logonun ilk görüntüsünü ve ayrıca, 22 Ağustos'taki DC FanDome sanal sunumunun yaklaşan panelini tanıtmak için özel bir afiş paylaştı. DC’nin baş kreatif sorumlusu Jim Lee tarafından tasarlanan poster, filmde Robert Pattinson’ın Bruce Wayne olarak giyeceği "Batsuit"in bir tasvirini içeriyor. 

    Reeves'in ("War for the Planet of the Apes", "Let Me In"), Aisha Tyler ev sahipliğinde hafta sonu düzenlenecek DC FanDome etkinliğinde filme dair ilk önemli detaylar açıklaması bekleniyor. Yönetmen, ilk olarak şubat ayında "The Batman" hakkında tweetler atmaya başladı. Paylaşımları arasında, Pattinson'ın Batsuit kıyafeti giydiği bir görsel ve film için Michael Giacchino'nun bestenin bir parçasını içeren bir video yer alıyordu. 

    Setteki fotoğraf ve videoların, Batcycle'ı ortaya çıkarması ve mart ayı başlarında Caped Crusader’ın imzalı kıyafetlerine daha kapsamlı bir bakış sağlamasının ardından Reeves, Batmobile'a resmi bir bakış atan bir paylaşımda bulunmuştu. Sektörün geri kalanında olduğu gibi, The Batman de Koronavirüs salgını nedeniyle mart ayında üretimine ara vermek zorunda kaldı.

    Reeves, eylül ayı başlarında Birleşik Krallık'ta Warner Bros. Studios Leavesden'de "The Batman"in prodüksiyonuna yeniden başlayacak ve kalan mesainin üç ay olması bekleniyor. Gecikme Warner Bros.'u zorladı ve yayın tarihini 1 Ekim 2021'e çekmesine sebep oldu. Fİlmin oyuncukadrosunda ayrıca, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme LawsonAndy Serkis ve Colin Farrell bulunuyor. Temmuz ayında, Reeves ve Terence Winter'ın, HBO Max için Gotham City'deki yozlaşmayı anlatacak bir dizi için anlaşma imzaladığı duyuruldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top