Hesabım
    Angela Bettis'li Korku Filmi "12 Hour Shift"ten Fragman Geldi

    12 Hour Shift'ten korku dozu yüksek bir fragman paylaşıldı.

    Brea Grant'in yönetmen koltuğuna oturduğu korku türündeki "12 Hour Shift"ten fragman paylaşıldı. Fragmanda kendimizi bir hastanede bol kanlı bir mücadelenin içerisinde buluyoruz. Adeta büyük bir kaos, geceye hakim oluyor. 12 Hour Shift sayesinde Angela Bettis'in korku sinemasına döndüğüne tanıklık ediyoruz.

    12 Hour Shift'in konusu ise şöyle: 12 Hour Shift, hastanede büyük bir kaos yaşanmasına neden olan bir hemşirenin hikayesini konu ediyor. Mandy, uyuşturucu bağımlılığı olan bir hemşiredir. Arkansas Hastanesi’nde gece vardiyasında çalışan Mandy, entrikacı kuzeni Regina ve yasadışı organ ticareti yapan bir çete ile birlikte, 12 saatlik vardiyası boyunca birçok insanın ölümüne neden olabilecek bir soygun başlatır.

    İlk kez uzun metraj bir filmi hayata geçiren Brea Grant'in yönetmen koltuğuna oturduğu korku filmi "12 Hour Shift"in yakın zamanda hem VOD olarak hem de sinemalarda izleyici karşısına çıkması planlanıyor. Yönetmen Brea Grant, daha önce Dexter, Lucky gibi yapımlarda rol alarak oyunculuk kariyerini sürdürüyordu. 12 Hour Shift'in oyuncu kadrosunda May, Girl Interrupted, Toolbox Murders gibi yapımlarla tanınan Angela Bettis'in yanı sıra David Arquette, Chloe Farnworth, Mick FoleyKit Williamson gibi isimler bulunuyor.

    12 Hour Shift'in izleyicileriyle buluşma günü olarak takvimlerde 2 Ekim 2020 tarihi işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top