Hesabım
    Björk'ün Dahil Edildiği "The Northman" Prodüksiyonu Başladı!

    The Northman için ekip İrlanda'da toplanıyor.

    Başarılı yönetmen Robert Eggers'ın dev isimleri kadrosuna dahil ettiği "The Northman"in prodüksiyonuna başlandığı resmi olarak açıklandı. Deadline'ın haberine göre The Northman'in çekimleri İrlanda'da yapılacak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde müzisyen Björk ve Kate Dickie eklendi.

    The Northman "10. yüzyıl İzlanda'sında geçen bir Viking intikam destanı" olarak tanımlanıyor. Ancak film hakkında aylardır başka bir bilgi verilmiyor. The Northman'in çekimleri için set İrlanda'ya kuruldu ve çekimlere başlandı. Esasen, filmin prodüksiyonuna geçtiğimiz Mart ayında başlanması planlanıyordu. Ama coronavirüs salgını The Northman'e ve diğer tüm Hollywood filmlerinin prodüksiyonlarına engel oldu. Şimdi ise sessiz sedasız bir şekilde çekimlere başlandı.

    Viking filmi The Northman'in oyuncu kadrosunda Eggers'ın The Lighthouse'ta da çalıştığı usta oyuncu Willem Dafoe; Big Little Lies dizisinin yıldızı Nicole Kidman; Eggers'ın The Witch'te başrol yaptığı genç ve yetenekli oyuncu Anya Taylor Joy, IT filmlerinin yıldızı Bill Skarsgard The Little Drumer Girl, Big Little Lies, Long Shot, Melancholia gibi birçok yapımda karşımıza çıkan Alexander Skarsgard; son olarak karşımıza Dracula dizisiyle çıkan Claes Bang bulunuyor. Ayrıca Dancer In The Dark filmiyle oyunculuk kariyerinde iyi bir yere gelen Björk ile Game of Thrones'un Lysa Arryn'i olarak karşımıza çıkan Kate Dickle, filmin oyuncuları arasına katıldı.

    New Regency / Focus Features altında geliştirilen The Northman, The Belfast Telegraph'ın haberine göre Antrim Tepeleri'nin yakınlarında çekiliyor. Yani Doğu Yakası'nda bulunan Larne'ın yakınlarında bulunuyor. Robert Eggers'ın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği The Northman'in senaryosunda İzlandalı şair ve yazar Sjón Sigurdsson'un imzası bulunuyor.

    Robert Eggers, The Witch ve The Lighthouse filmleriyle korku sinemasında büyük ses getirmişti. Şimdi ise The Northman ile tarihi bir temaya imzasını atacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top