Hesabım
    "After We Colided"dan Altyazılı Fragman!

    Josephine Langford ve Hero Fiennes Tiffin başrollü filmden fragman geldi.

    Erotik dram kategorisine alabileceğimiz After filminin devam halkası After We Collided'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda After filminin yıldızları Tessa ve Hardin karakterini tekrar görüyoruz. Ancak bu kez başkalarının da dahil olduğu bir devam hikayesi izleyeceğiz. After We Collided'ın yeni yıldızlarından birinin Dylan Sprouse olduğu biliniyor.

    After We Collided'ın konusu ise şöyle: Hardin tarafından hayal kırıklığına uğratılan Tessa, yine de ondan uzak kalmayı başaramaz. Hardin’i aklından çıkaramasa da onun yapacağı bir hatayı daha kabullenemeyeceği için kendini derslerine, işine vermeye çalışır. Bu sırada Tessa’nın çalışma arkadaşı Trevor, genç kadınla yakından ilgilenir ve Tessa bu ilgilen fazlasıyla memnundur. Tessa’yı kaybettiğini düşünen Hardin, kirli geçmişinden ve travmalarından ancak onun sayesinde kurtulabileceğine inanır ve Tessa’yı geri kazanmak için çabalar.

    Cruel Intentions, The Sweetest Thing, Just Friends, Suits, Pretty Little Liars yapımlarla tanınan Roger Kumble'ın yönetmen koltuğuna oturduğu After ve After We Collided, 2014 yılında okuyucu karşısına çıkan kitaptan uyarlandı. After We Collided'ın senaryosunu Anna Todd'un kitabından Todd ile birlikte Mario Celaya uyarladı.

    Filmin oyuncu kadrosunda  Safe ve Cleaning Up dizilerinden tanıdığımız, ayrıca Harry Potter'ın genç Lord Voldemort'unu canlandıran oyuncu Hero Fiennes; Wolf Creek, Wish Upon gibi yapımlarda görme imkanı yakaladığımız Josephine Langford; yeni bir karakterle karşımıza çıkacak olan Dylan Sprouse; Louise LombardCandice KingCharlie WeberSelma Blair gibi isimler bulunuyor.

    After We Collided'ın aslında Mayıs ayı içerisinde vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak coronavirüs salgını buna engel oldu. Şimdi ise 18 Eylül tarihi takvimlerde işaretlendi!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top