Hesabım
    DC, Gelecekte Çoklu Evrene Daha Fazla Giriş Yapacak

    DC, gelecek filmler konusunda bir karara vardı.

    DC FanDome'da büyük tartışmalar yaratabilecek konular konuşuldu ve bilgiler paylaşıldı. Bunlardan biri de DC'nin çoklu evren ile ilgileniyor olması. DC'nin başında bulunan Walter Hamada, bu konuda bilgi verdi. Sinematik evrenin tek gidişatta olmayacağını, iki farklı alternatif evrenin geliştirileceğini anlattı.

    DC'nin başında bulunan isim Walter Hamada, DC FanDome'da konuşarak önemli bir açıklamaya imza attı. Söylediklerine göre sinematik dünya, çoklu evren üzerinden ilerleyecek. Bu kez Marvel'ın yolundan çıkma kararı alan DC'yi beklentileri yükselten bir gelecek bekliyor gibi görünüyor. Hamada bu durumu şu sözleriyle anlattı: "Matt Reeves, Gotham'ını inşa etmeye devam edebilir. Bunları yapmaya devam edebiliriz. Çünkü Aquaman 2 ya da The Flash'e etki etmeyecek. Çünkü hepsi çoklu evrenin bir parçası. Justice League ile başlayan bir evren ve Year Two Batman ile büyüyen başka bir evren var."

    Çoğu sinemaseverin mutlu olacağı bir haber de Todd Phillips cephesinden geldi. Joker'a imzasını atan Todd Phillips'in geliştireceği bir evren de DC'deki yerini alabilir. Ama beklenen uyarlamalardan biri olan Superman: Red Son'ın gündemde olmadığı söyleniyor. DC Evreni'nin ana evreninde Wonder Woman, Superman, The Flash, Shazam, Black AdamThe Suicide Squad ekibindeki kahramanlar gelecekte de yer alacak gibi görünüyor. Batman, Joker ve daha henüz görmediğimiz, Matt Reeves ve Todd Phillips'in beyaz perdeye aktaracağı birçok kahraman ve kötü kahraman da çoklu evrenin bir parçası olacak.

    Çoklu evrenin en önemli gelecek parçası The Batman'den ilk teaser fragman, DC FanDome sırasında paylaşıldı ve büyük bir heyecan yarattı. Karanlık DC dünyasının aktarıldığı görülen film, Batman'in yanı sıra Catwoman, Penguin, The Riddler gibi birçok karaktere yer verecek. Film, 2 Ekim 2021'de izleyici karşısında olacak. Ana evrenin merak edilen ve büyük beklentilere sahip olunan filmi The Suicide Squad ise 6 Ağustos 2021'de vizyona girecek. Diğer yandan Zack Snyder, Warner Bros'u ikna ederek HBO Max'te yayınlatmak üzere Justice League'in kurgusunu yeniden yaptı. Bu filmin ise 2021 yılı içerisinde gösterilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top