Hesabım
    Kirsten Dunst, Kendi Yüzünü Kanye West'in Başkanlık Kampanyasında Buldu

    Kirsten Dunst, yüzünü postere kimin yerleştirdiğini araştırıyor.

    Ünlü Amerikalı müzisyen Kanye West, bir sonraki Amerikan Başkanı yarışlarına katılma kararı aldığını açıklamıştı. Bir süredir de Elon Musk gibi isimlerden destekler alarak kampanya çalışmaları düzenliyor. Ancak yapılan son çalışma olay yarattı. Çünkü reklam afişinin üzerinde Kirsten Dunst'ın yüzü yer alıyordu. Dunst, kendisine haber verilmeden yüzüne reklam çalışmasında yer verilmesine tepki gösterdi.

    Kanye West, geçtiğimiz yıllarda Donald Trump'a oy verdiğini belirtirken önemli bir kararla başkanlığa aday olma isteğini açıklamıştı. Adaylık çalışmaları için son zamanlarda yapılan bir afiş, gündeme bomba gibi oturdu. Yıldız oyuncu Kirsten Dunst ve daha birçok yüz, afişte izinsiz bir şekilde yer alıyordu. Dunst'ın fotoğrafı, 2002 yılında Mario Testino tarafından Vanity Fair için çekilmişti. Ayrıca oyuncunun açık bir şekilde Bernie Sanders'a destek verdiği biliniyordu. Yani Kanye West'in reklam ekibinin bunu yapması tamamen mantıksız ve izinsizdi. Kirsten Dunst bunun üzerine sosyal medya üzerinden West'in afiş paylaşımına yanıt verdi: "Buradaki mesaj nedir ve ben neden bunun bir parçasıyım?"

    Kirsten Dunst'ı son olarak On Becoming a God in Central Florida dizisinde izleme şansı yakalamıştık. Kanye West ise tam gaz seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Illinois, Montana, Ohio, West Virginia ve Wisconsin eyaletlerinde yapılan anketlere bakıldığında West'in şansı varmış gibi görünmüyor. Birçok eyalette sandıkta yer alabilmek için başvuru yaptığı, ancak adaylık için yeterli kapasiteye ulaşamadığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top