Hesabım
    Talking Heads'in Kurucusu David Byrne'ün Broadway Oyunu "American Utopia"dan Teaser!

    Spike Lee yönetmenliğindeki müzikal oyun belgeseli American Utopia'dan teaser geldi.

    Dünyaca ünlü Talking Heads grubunun kurucu isimlerinden biri olan David Byrne'ün Broadway'de gerçekleştirdiği oyunu, belgesel film olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sunduğu müzikal deneyim açısından gerçekten Amerikan Ütopyası'nı yaşattığı söylenen American Utopia'dan bir teaser paylaşıldı.

    David Byrne's American Utopia belgesel filminin, HBO kanalında yayınlanması için hazırlıklar sürdürülüyor. Emmy ve Oscar ödüllü yönetmen Spike Lee, Broadway müzikalinin belgeseli olan American Utopia'yı yöneten isim oldu. Spike Lee'nin, son olarak Da 5 Bloods filmi Netflix'teki izleyicileriyle buluşmuştu. Filmin ödül sezonuna damgasını vuracağı düşünülüyor.

    River Road Entertainment ve Warner Music Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği David Byrne’s American Utopia, Talking Heads grubunun kurucularından olan David Byrne‘ın heyecan verici Broadway oyunu. David Byrne’ın dünyanın dört bir yanından gelen 11 müzisyen ile birlikte hem American Utopia adlı albümünde yer alan şarkıları hem de Talking Heads şarkılarını kullanarak sahnelediği Broadway oyunu seyircileri adaletin, iyiliğin, inancın hüküm sürdüğü bir dünyaya götürüyor.

    Harika kareografilerle izleyicilerini büyülediği söylenen American Utopia, hem HBO hem de HBO Max'te yayınlanacak. Tıpkı Hamilton müzikali gibi Broadway'de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan American Utopia'nın gösterim tarihi olarak 17 Ekim takvimlere işaretlendi.

    HBO Max, geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde açılışını yapmış ve içeriğindeki film ve dizilerle büyük bir izleyici kitlesinin sahibi olmuştu. HBO'da yayınlanan ve izlenme rekorları kıran diziler özellikle streaming platformundaki yerini almıştı. WarnerMedia ile ortak olması, Warner Bros filmlerini kolaylıkla platformda yer verebilmesi anlamına geliyor. Bu durum da izleyicileri HBO Max'e çekiyor. 2021 yılı içerisinde platformda yayınlanacak olan Zack Snyder kurgulu Justice League de izleyici kitlesini büyütmesine yardımcı olacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top