Hesabım
    Texas Chainsaw Massacre'ın Yönetmeni Değişti!

    Andy ve Ryan Tohill'in yerini David Blue Garcia aldı.

    Legendary Feature bünyesinde hayata yeniden geçirilecek olan "Texas Chainsaw Massacre" hakkında gelişmeler yaşandı. Filmin yönetmen koltuğuna Andy ve Ryan Tohill'in geçmesi planlanıyordu. Ancak ikili, kreatif farklılıklar nedeniyle projeden ayrıldı. Tohill kardeşlerin yerine David Blue Garcia geçti.

    Deadline'ın haberine göre, Texas Chainsaw Massacre'ın çekimlerine henüz başlanmıştı. Geçen bir haftanın ardından yönetmenler Andy ve Ryan Tohill, filmden ayrılmak zorunda kaldı. Nedeni ise Legendary'nin prodüksiyondan görüntüleri görmek istemesi ve yaratıcı anlaşmazlıklar olduğunun fark edilmesi oldu. Legendary'den alınan yeni kararla birlikte Tohill kardeşlerin yerini David Blue Garcia aldı. Yönetmeni Tejano, isimli ilk uzun metraj filminden tanıyoruz.

    Kaynaklardan aktarılan bilgilere göre yeni Texas Chainsaw Massacre filmi, 1974 yapımı orijinal filmin devamı olacak. Yani Halloween ve Terminator serisinin yolu izlenecek. Filmin yapımcılığını Don't Breathe, The Girl In The Spider's Web ve Evil Dead gibi yapımların yönetmeni olarak tanıdığımız başarılı isim Fede Alvarez üstleniyor.

    Orijinal filmin konusu ise şöyleydi: Sally ve kardeşi Franklin'in dedelerinin mezarını kontrol etmeleri gerekmektedir ve arkadaşları Jerry, Kirk ve Pam'i de yanlarına alıp yola çıkarlar. Sonrasında dedelerinden kalma eski çiftlik evini ziyaret etmeye karar verirler. Yolculuk esnasında otostop çeken birini arabalarına alırlar. Hiç normal görünmeyen bu yolcu Franklin'in çakısını alıp sırf eğlencesine elini keser, sonrasında ise Franklin'in kolunu yaralar. Bu zorlu anların ardından otostopçuyu zor bela karavandan indirerek yola devam ederler. Ancak gerilim bununla sınırlı kalmayacaktır. Eve vardıklarında hayal dahi edemeyecekleri bir kabusun ortasında sıkışıp kalacaklardır. Korku klasiği olarak yerini alan Texas Katliamı'nın yönetmenliğini Tobe Hooper üstlenmişti.

    Legendary'nin önemli korku yapımlarını geliştirdiği biliniyor. Godzilla ve King Kong filmleri de bu yapımlar arasında yer alıyor. Daha önce de Texas Chainsaw Massacre filmleri yıldız oyuncularla birlikte çekilmiş, ancak izleyici gözünde başarıya ulaşamamışlardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top