Hesabım
    Yıldız Oyunculu "Enola Holmes"tan Beklenen Fragman!

    Netflix filmi Enola Holmes'tan fragman paylaşıldı.

    Netflix bünyesinde tüm dünyadaki izleyicileriyle buluşacak olan Enola Holmes'tan fragman paylaşıldı. Millie Bobby Brown'ın başrolünde yer aldığı filmin fragmanında Enola'nın kendini tanıttığını görüyoruz. Annesiyle olan iyi ilişkisini anlatmasının ardından, Enola annesinin kaybolmasından bahsediyor. Zekasını ortaya koyabilmesi ve bu olayı çözebilmesi için Enola bazen erkek kılığına girerek bazen de bir kadın olarak yollara düşüyor. Güçlü bir genç kadın olarak izleyeceğimiz Millie Bobby Brown'a filmde Henry CavillSam Clafflin ve Helena Bonham Carter eşlik ediyor.

    Enola Holmes'un uyarlandığı kitabın konusu ise şöyle: Sherlock Holmes'un kız kardeşi Enola'nın annesi kaybolur. Bu durumda Enola onu yok sayan ağabeyleri Sherlock ile Mycroft'tan yardım ister. Sherlock ve Mycroft bu olayı çözerken Enola'yı uzaktaki yatılı bir okula gönderme kararı alırlar. Ancak Enola oradan kaçacaktır. İlk gideceği yer de Sherlock Holmes ile birlikte çeşitli vakalarda çalışan dedektif Lestrade olacaktır. Olaya dahil olmak isteyen Enola, Sherlock ile tam bir saklambaç oynamaya kalkışacaktır. Serinin her bir devam kitabında Enola Holmes yeni bir ortadan kaybolma vakası üzerinde çalışmalarını sürdürür ve Sherlock'un izinden gider...

    Harry Bradbeer'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Brown, Cavill, Clafflin ve Carter'ın yanı sıra Fiona ShawAdeel AkhtarFrances de la Tour  gibi isimler bulunuyor. Sherlock Holmes kitaplarının yazarı Arthur Conan Doyle'un haklarını elinde bulunduran vakıf ile bir süre önce başı belaya giren Enola Holmes, 23 Eylül tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top