Hesabım
    Tom Cruise, "Tenet" Gösterimine Giderek Sinemalara Dönüş Yaptı

    Tom Cruise, Tenet'in Londra gösterimine gitti.

    Tenet, bugünden itibaren vizyondaki yerini aldı. Geçtiğimiz gün ise film dünya çapında öngösterimini yaptı. Yıldız oyuncu Tom Cruise da Tenet'in Londra gösterimine gitti ve buradan bir video paylaştı. Christopher Nolan'ın yeni filmini izleyen Cruise, pandemi döneminde ilk kez sinemaya gitmiş oldu.

    Herkesin beklentisine göre Tenet, pandemi döneminde sinemalarda gösterilecek olan blockbuster filmlerin kaderini belirleyecek. Ama Warner Bros, Tenet'in vizyona girmesiyle birlikte gişe rakamlarını paylaşmak istemiyor. Bu durumda olumlu ya da olumsuz etkilerden haberimiz olmayacak. Bu sırada Tom Cruise da merakla beklenen Tenet'in Londra gösterimine giderek buradan bir video paylaştı. "Büyük film. Büyük ekran. Çok sevdim" sözleri, Cruise'un videosunda yer aldı. Oyuncu, kocaman bir maske takıyor olmasına rağmen hayranları tarafından tanındı ve selamlaşmak durumunda kaldı.

    Filmin konusu ise şöyle: Tenet, dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmak için savaşan bir kahramanın hikayesini konu ediyor. Gerçek zamanın ötesinde bir yerde uluslararası bir casusluk görevini yerine getirmeye çalışan kahraman, dünyayı kurtarabilmek için savaşmak zorunda kalır. Üçüncü Dünya Savaşı’ndan daha büyük bir tehlikeyi durdurmaya çalışan kahraman, casusun alacakaranlık dünyasında zorlu bir yolculuğa çıkar.

    Tenet, coronavirüs döneminden en az etkiyle gösterime girmeyi başardı. Ancak Tom Cruise'un filmleri ertelendi. Mission Impossible 7 çekimleri, ekip İtalya'ya ayak basar basmaz ertelendi. Top Gun: Maverick'in ise vizyon tarihi 2021 Temmuz'una alındı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top