Hesabım
    Parazit'in Yıldızı Song Kang-Ho, Yeni Kore-eda Filminde Başrol Olacak

    Song Kang-Ho, "Broker"ın yıldızı olacak.

    Hirokazu Kore-Eda yeni bir film projesi için çalışmalara başladı. Broker adını alacak olan filmin başrolü için ise Parasite filminde sergilediği performansla akıllara kazınan oyuncu Song Kang-Ho ile anlaşma yapıldı. Böylece Japon yönetmen Hirokazu Kore-Eda, Kore Sineması için bir film hayata geçirmiş olacak.

    Shoplifters filmiyle BAFTA adaylığı, Altın Portakal ve Cannes'dan ödüle layık görülen Hirokazu Kore-eda, yeni bir film için çalışmalara başladı. Broker adını alan filmin başrolünü Parazit filminin başarılı ismi Song Kang-Ho üstlenecek. Ayrıca Gang Dong-won ve Bae Doona ona Broker'da eşlik edecek. Broker'ın hikayesi, "Baby Box" isimli gizemli bir kutu etrafından ilerleyecek. Baby Box, çocuklarına bakamayan insanların, bebeklerini isimsiz olarak bıraktıkları bir kutudur.

    Broker, aralarında Alive'ın da bulunduğu Kore'nin en çok izlenen filmlerini bünyesinden çıkaran Zip Cinema tarafından hayata geçirilecek.  Kore-eda Broker filmini 2021 yılı içerisinde çekmeyi planlıyor. Koreli dev sinema şirketi CJ ENM, filmin dağıtımcılığını üstlenecek.

    Hirokazu Kore-eda son olarak yıldız oyunculu La vérité'yi çekmişti. Film, Venedik Film Festivali'nde aday gösterilmişti. Yönetmen Kimse Farketmiyor, Bitmeyen Yürüyüş, Benim Babam Benim Oğlum gibi yapımlarla tanınıyor. Benim Babam Benim Oğlum filminin Amerika'ya uyarlanacağı geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Filmin uyarlamasını Lulu Wang üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top