Hesabım
    Kelly Marie Tran, "Raya and The Last Dragon" Kadrosuna Katıldı

    Don Hall ve Carlos López Estrada, Raya and The Last Dragon'ın yönetmeni olacak.

    Son Star Wars serisinin yıldızlarından Kelly Marie Tran, "Raya and The Last Dragon" filminin oyuncu kadrosuna resmi olarak katıldı. Animasyon türündeki Raya and The Last Dragon'ın yönetmenlerinde de değişikliğe gidildi. Paul Briggs ve Dean Wellins projeden ayrıldı. Yerine Don Hall ve Carlos Lopez Estrada geçti.

    Geçtiğimiz yıl Star Wars: The Rise of Skywalker gösterime girdiğinde Kelly Marie Tran gündeme oturmuştu. Çünkü oyuncunun sahnelerinin kesildiği fark edilmiş ve Disney'den Rose Tico dizisi çekmeleri talep edilmişti. Şimdilik bu konuda bir gelişme yok. Ancak Kelly Marie Tran, Disney ile yeni bir anlaşma yaptı. Raya and The Last Dragon'ın seslendirme kadrosuna katıldı. Böylece Disney'in çekeceği ilk Güneydoğu Asya filmine katılmış oldu. Aslında Tran'in yerinde Cassie Steele bulunuyordu ve Steele, Raya karakterini seslendirecekti. Ancak Disney, oyuncu değişikliğine gitme kararı aldı. Tran'e filmde Sisu karakteriyle Awkwafina eşlik edecek.

    Raya and The Last Dragon'ın konusu ise şöyle açıklandı: Yıllar öncesinde dünyanı dört bir yanında ejderhalar bulunurdu. Ancak şimdi sadece Sisu adında bir ejderhanın var olduğu düşünülmektedir. Raya adında bir savaşçı, Lumandra olarak bilinen bir yerde bulunduğu düşünülen ejderhayı bulmak için macera dolu bir yolculuğa koyulur.

    Raya and The Last Dragon'ın yönetmenleri Paul Briggs ve Dean Wellins, filmden ayrıldı. Disney onların yerine Big Hero 6, Moana gibi yapımlarla tanınan Don Hall ve Blindspotting ile karşımıza çıkan Carlos Lopez Estrada'yı getirdi. Açıklamalara göre Briggs ve John Ripa, filmin yardımcı yönetmenliğini yapacak. Adele Lim ise senaryoya imzasını atacak.

    Filmin 2021'in Mart ayı içerisinde izleyici karşısına çıkması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top