Hesabım
    Gillian Jacobs ve John Gallagher Jr.'lı "Come Play"den Fragman

    Korku filmi Come Play'den fragman paylaşıldı.

    Gillian Jacobs ve John Gallagher Jr.'ı başrolüne yerleştiren korku filmi Come Play'den fragman paylaşıldı. Come Play'in fragmanında Larry isimli küçük bir çocuğun farklı varlıklar tarafından rahatsız edilmeye başladığını görüyoruz. Larry, annesi ile birlikte bu varlıktan kurtulabilmek için büyük bir mücadeleye girişiyor.

    Korku türündeki Come Play'in konusu ise şöyle: Oliver, kendisini herkesten farklı hisseden yalnız bir çocuktur. Arkadaşı olmayan Oliver, yalnızlığını cep telefonu ve tablete sığınarak gidermeye çalışır. Bu sırada gizemli bir yaratık dünyaya girmek için Oliver’ın cihazlarını ona karşı kullanmaya başlar. Bu durumun ardından Oliver’ın ebeveynleri, oğullarını ekranın ardındaki canavardan kurtarmak için savaşmak zorunda kalır.

    Çektiği kısa filmlerle tanınan yönetmen Jacob Chase, ilk uzun metrajlı filmine Come Play ile imzasını atmış oldu. Yönetmen, daha önce Come Play'in kısa metraj versiyonu olan Larry'yi çekmişti. Filmin yıldızı, Marriage Story'nin Henry Barber'ı Azhy Robertson oldu. Robertson'a anne rolüyle Community'nin başarılı ismi Gillian Jacobs; Short Term 12, Hush, Jonah Hex, 10 Cloverfield Lane gibi yapımlardan tanıdığımız John Gallagher Jr. eşlik ediyor. Come Play filminin, Annabelle'in yeni jenerasyona uyarlanmış versiyonu olduğu söyleniyor. Film, teknolojiyle fazlasıyla ilişkilendirilmiş gibi görünüyor.

    Come Play, 30 Ekim tarihinde yurt dışındaki izleyicilerinin karşısına geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top