Hesabım
    Stephan James, Russell Crowe'lu ‘American Son’ın Kadrosunda!

    James, Un Prophete uyarlamasında Russel Crowe'un karşısında yer alacak

    Barry Jenkins filmi "If Beale Street Could Talk"un başrol oyuncularından Stephan James, eleştirmenlerce beğenilen Fransız filmi "Un Prophete"e dayanan, Paramount’un geliştirdiği gerilim filmi American Son'da Russell Crowe'la birlikte başrol oynamak için son görüşmelerde bulunuyor. Andrew “Rapman” Onwubolu, filmi Dennis Lehane'in senaryosundan yönetecek.

    Neal H. Moritz ve Toby Jaffe, Original Film aracılığıyla prodüksiyon yapıyor. Rapman, yönetmenlik araştırması sırasında Paramount yöneticilerinin dikkatini çeken Blue Story filminden sonra projeye dahil oldu. Film, cezaevindeyken acımasız bir gangsterin (Crowe) kontrolüne giren, çok ırklı bir suç örgütü kuran, daha sonra akıl hocasını deviren ve İtalyan - Rus mafyalarının yanında saygın bir yer kazanan yükselişteki bir adamın (James) hikayesini anlatacak. .

    Jacques Audiard'ın 2009 yılında yönettiği orijinal film, bir mafya kralı olduğu bir Fransız hapishanesine gönderilen Arap kökenli (Tahar Rahim) bir adamı konu alıyordu. Un Prophete, 2009 Cannes Film Festivali'nde Büyük Ödül kazandı ve En İyi Yabancı Dil dalında Oscar adayı gösterildi. Film, 2000'li yılların en iyi filmlerinden biri olarak gösteriliyor.

    Orijinal olarak American Son adının verildiği Sony Pictures filmi, artık Paramount için büyük bir öncelik. James, Barry Jenkins’in If Beale Street Could Talk filmindeki beğeni toplayan başrolünün ardından yükselişe geçti. Bunu, Julia Roberts'la birlikte Amazon dizisi Homecoming için Altın Küre adaylığı takip etti ve önümüzdeki ikinci sezonda rolünü yeniden canlandıracak. James ayrıca, son zamanlarda STX aksiyon draması 21 Bridges'te de görüldü. Yakın zamanda Quibi dizisi #FreeRayshawn için Emmy adaylığı kazandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top