Hesabım
    Benny Safdie, Paul Thomas Anderson’ın Yeni Filminde Rol Alacak

    Benny Safdie, oyunculuk kariyerine de devam ediyor..

    the criterion collection close up

    Geçen yıl dinlediğimiz en unutulmaz podcast'lerden biri, A24 podcastinin "Seduce and Destroy" adlı bol esprili ve şakalı bölümüydü. Orada, “Uncut Gems” yönetmenleri Josh ve Benny Safdie, usta sinemacı Paul Thomas Anderson'la, Darius Khondji, Adam Sandler'in büyüsü ve “Punch-Drunk Love”ın Safdie'ler üzerinde gençken bıraktığı kalıcı etki hakkında sohbet ettiler. 

    Bugün, set fotoğrafları aracılığıyla (Just Jared ve Film Stage aracılığıyla), Robert Pattinson'la birlikte “Good Time'da da rol alan Safdie'lerin yarı oyunculuk yapan ismi Benny Safdie'nin, Anderson'ın yeni filminde yardımcı bir rol üstlendiğini gördük. Şu anda "Soggy Bottom" adı altında çekilen filmin 1970'lerde Los Angeles’ın San Fernando Vadisi’nde geçtiği ve aynı zamanda bir çocuk oyuncu olan bir lise öğrencisini konu aldığı söyleniyor. Bradley Cooper başrolde ve şu anda çocuk oyuncunun kim olduğu bilinmiyor.

    Filmin etrafında dönen söylentilerin bazılarını doğrulayan görüntülere ve onları yayınlayan Twitter kullanıcısına göre, Safdie, Los Angeles'lı bir politikacıyı canlandıracak, Los Angeles Şehir Konseyi üyesi Joel Wachs'tan ilham alma ihtimali konuşuluyor. New York'ta Andy Warhol Görsel Sanatlar Vakfı'nın başkanı olmasıyla ilgili 2001 New York Times hikayesine göre Wachs, 1999'da altmış yaşındayken belediye başkanlığına aday olana kadar gizli bir eşcinseldi. Safdie'nin filmdeki rolünün ne kadar büyük olacağı veya rolün sadece bir cameo olup olmadığı şimdilik belirsiz.

    Pek çok kişinin de belirttiği gibi, Cooper’ın karakteri, Barbra Streisand'la birlikte “A Star is Born”un 1970'lerdeki versiyonunu yapan film yapımcısı Jon Peters'den esinlenilmiş gibi görünüyor. Her halükarda, Paul Thomas Anderson’ın son filmine Benny Safdie gibi harika bir yeteneğin eklenmesi, hepimiz için heyecanlanacak bir şeyler veriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top