Hesabım
    Jeffrey Wright, The Batman Hakkında Konuştu

    Çekimleri devam eden The Batman, gündemden düşmüyor.

    The Batman filminde en çok merak edilen konulardan birinin Robert Pattinson'ın Bruce Wayne performansı olduğunu duyuyoruz. Ama aynı zamanda Jeffrey Wright'ın nasıl bir Jim Gordon olacağı da büyük bir merak konusu. Oyuncu, ComicBookMovie'ye konuşarak, The Batman'den ve rolünden bahsetti.

    Jim Gordon karakteri, Christopher Nolan'ın filmlerinde Gary Oldman tarafından, Justice League'de ise J.K. Simmons tarafından canlandırılıyordu. Aslında bakılırsa Jeffrey Wright'ın iyi bir oyunculuk sergileyeceği şüphe götürmüyor. Oyuncu film hakkında şu sözlerle bahsetti: "Senaryoyu okuduğumda kendi 'Bu yaşanacak' dedim. Çünkü Westworld'de tanıtıldığım karaktere benziyor. Biliyorsunuz ki Westworld bir gizem dizisiydi. Batman ile köklere dönüyoruz. DC'nin Dedektif Çizgi Roman'ına dönüyoruz ve senaryo gerçekten buna çok bağlı. Bence Gary Oldman'da da görüldüğü gibi Gordon, onun için Watson gibi. Senaryo bunu yaşatıyor. Çok net bir tonu var, fragmanda da görüldüğü üzere."

    Matt Reeves'in imzasını atacağı The Batman'in çekimlerinin henüz yarısına bile gelinmedi. Ama filmden bir fragman teaser'ı yayınlandı. Bu teaser'a bakıldığında karşımıza son derece karanlık ve gotik tonlarda bir film çıktı. Robert Pattinson'ın Batman'i de daha önce önyargılı yorumlarda bulunulmasının aksine, son derece iyi görünüyor. Ancak bu teaser'a baktığımızda tüm oyuncular karakterlerine uygun görünüyor. Ayrıca Colin Farrell The Penguin'i canlandırırken çoğu izleyici oyuncuyu tanımakta güçlü çekti. Wright, Pattinson ve Farrell'ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Zoe Kravitz, John Turturro, Andy SerkisPaul Dano ve Peter Sarsgard gibi isimler bulunuyor.

    The Batman, ülkemizdeki izleyicileriyle 2 Ekim 2021'de buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top