Hesabım
    Fikret Sanal'ın Yönettiği "Kurye" Filmine Game of Thrones Transferi

    Eddie Jackson, kurye rolünü canlandıracak.

    Hem Türkçe hem İngilizce dilleri kullanılarak çekilen "Kurye" filminden fragman paylaşıldı. Açıklamalara göre Fikret Sanal'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin yıldızı Game Of Thrones dizisinden hatırladığımız Eddie Jackson olacak. Filmin çekimleri Kapadokya, Göreme ve Tuz Gölü'nde yapıldı. 

    O My God Films LLC. ve Aron Film'in yapımcısı olduğu Kurye filminin konusu ise şöyle: İrlandalı bir kurye, Türk ve İrlanda mayfasının mallarına el koymasının ardından hapse düşer. Adamın sevgilisi ve mafya üyeleri kuryenin hapishaneden çıkmasını beklemeye başlar. Bu sırada içi altınlarla dolu kaçakçılara ait bir çanta bir çiftin eline geçer. Bu durumun ardından bir kiralık katil hem çiftin hem de kuryenin peşine düşer. İşleri kötüye giden çift, açgözlülük ve hırslarının kurbanı olduğunda beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalır.

    İngilizce adı Geal olan Kurye filminin oyuncu kadrosunda Burak Hakkı, Eddie Jackson, Ahmet Öztürk, Atilla Öner, Jane Herbert, Yunus İnan, Serdar YıldırımTuğba Çınar ve Mustafa Eren yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Avrupa'daki Türk kanalları için yıllarca çalışmalar sürdüren Fikret Sanal bulunuyor. Kurye filminin yakın zaman içerisinde vizyondaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top