Hesabım
    Awkwafina ve Karen Gillan'lı "Shelly" Amazon'un Oldu'

    Amazon, Shelly'nin haklarını devraldı.

    Jude Weng'in yönetmen koltuğuna oturacağı Shelly ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Yıldız oyuncular Awkwafina ve Karen Gillan'ın başrolünde yer alacağı Shelly'nin haklarını Amazon Stüdyoları devraldı. Filmin yapımcılığını Ian Bryce Productions üstlenecek.

    Komedi ve lise dramını bir araya getirecek olan Shelly'nin haklarını Amazon devraldı. Filmin başrol oyuncuları dışında oyuncu kadrosundan isimler açıklanmadı. Shelly'nin esas yıldızı Shelly Wheeler rolüyle Awkwafina olacak. Oyuncu, The Farewell, Crazy Rich Asians gibi yapımlarla yükselmişti. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni'nin Nebula'sı Karen Gillan da filmde Awkwafina'ya eşlik edecek. İkili, daha önce de Jumanji: The Next Level filminde birlikte rol almıştı.

    Dedikodulara göre Mean Girls ve Barry filmlerinin bir karışımı olan Shelly'nin konusu ise şöyle olacak: Shelly Wheeler, mezuniyet balosunda yaşanan utanç verici olayın ardından şehri terk eder. Yıllar içinde taş kalpli bir kadına dönüşen Shelly, yıllar sonra okulda kendisine işkence eden Dianna Park ile karşılaşır. Bunu kendisi için bir fırsat olarak gören Shelly, Dianna’dan yıllar önce yaşananların intikamını almaya karar verir. Ancak bu süreçte beklenmedik bir şey gerçekleşir ve Dianna tuhaf bir şekilde Shelly ile arkadaş olur. Dinanna’nı peşine kiralık katilin düşmesi ise Shelly’in yeni dostunu korumak için zorlu bir mücadeleye girişmesine neden olur.

    Yönetmen Jude Weng, The Good Place, Young Sheldon, iZombie, Fresh Off the Boat ve Black-ish gibi yapımların bölümlerine imzasını atmıştı. Ayrıca Netflix filmi Finding Ohana'yı hayata geçirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top