Hesabım
    Kore Yapımı "Yarımada"dan Yeni Fragman!

    Peninsula'dan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Orijinal adıyla Peninsula, ülkemizde gösterime girmek için hazırlık yapıyor. Güney Kore yapımı film, ülkesinde gösterime girmiş ve büyük bir başarı elde etmişti. Şimdi ise "Yarımada" adıyla vizyona girecek olan Peninsula'dan fragman paylaşıldı. Fragmanda, zombilerle dolu dünyada büyük mücadelenin bir parçası oluyoruz.

    Fragmanı izleyici karşısına çıkan Peninsula'da zombi istilası altında bulunan Güney Kore'den kaçış yolunu bulma görevi olan eski bir askerin yaşadıklarını anlatılıyor. Zombi Ekspresi olarak bildiğimiz Train To Busan'in devam filmi olarak yakında karşımıza çıkacak. Filmde asker, Güney Kore'ye geri dönerek çok değerli bir şeyi alması için görevlendirilir. Ancak henüz enfekte olmamış insanlarla karşılaşında onları kurtarmaktan başka çaresi kalmaz.  Zombi istilasının ardından Güney Kore'deki yönetim tamamen yok olmuş ve coğrafi özelliklerine dair geride hiçbir şey kalmamıştır.

    İlhamını  Mad Max ve Akira'dan alan Sang Ho Yeon'un yönetmen koltuğuna oturduğu Peninsula'nın oyuncu kadrosunda Dong-won Gang, Jung-hyun Lee ve Lee Re gibi isimler bulunuyor. Peninsula, 62 gün içerisinde çekildi ve yaz aylarının başında Güney Kore ve Asya'daki diğer ülkelerde gösterime girdi. Film, dünya çapında 32 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

    Peninsula'nın ülkemizdeki izleyicileriyle 9 Ekim 2020 tarihinde buluşacağı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top